Vesehomok miatt került kórházba Erdei Zsolt: Videó!

vesehomok Erdei Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Őszintén mesélt az elmúlt időszak nehézségeiről Erdei Zsolt. Kiderült, hogy nem csak az újszülött kisfia, hanem ő maga is kórházba került. 

Ahogy azt már megírtuk, májusban született meg Erdei Zsolt harmadik gyermeke, Vilike. A kisfiú azonban szinte azonnal inkubátorba és lélegeztetőgépre került, ugyanis koraszülöttként érkezett a világra.

Erdei Zsolt nehéz időszakon ment keresztül az utóbbi hónapokban Forrás: Fem3

Majdnem egy hónapig kórházban kellett maradnia, és mindenki szörnyen aggódott az egészségéért. Szerencsére mostmár makk egészséges, viszont kiderült, hogy a sztárapuka is kórházba kényszerült egy kellemetlen betegség miatt:

"Nem tudtam mit csinálni. Már hónapok óta éreztem, hogy valami fáj, hogy a derekam fáj. De én azt hittem, hogy ez külső, tehát hogy meghúztam magamat. És valamelyik este, éppen egyedül voltam egyébként otthon, a kanapén ücsörögtem és olvastam. És ilyen furcsa pózban tartottam magam, mikor egyszer csak úgy belegörcsölt a vesémbe, hogy azt hittem tényleg csillagokat látok" - mesélte a sportoló, aki korábban vesekővel is küzdött, ezért nem ijedt meg, mikor a vesehomok tüneteit tapasztalta.

Erdei Zsolt nehezen tartja kordában a fiát

Erdei Zsolt gyermekei körül mostanában bőven volt miért aggódni: a nemrég született Vilmoska majdnem egy hónapig kórházban volt, közben pedig Zsolt nagyobbik fia is törődést igényel, és bizony időnként nagyon nehéz kordában tartani. Olvass tovább itt..

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.