Weisz Fanni fotót posztolt a betegségéről

betegség Weisz Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Weisz Fannit kifejezetten imádják a követői: rengetegen aggódnak a jelenleg betegeskedő modellért.

Döbbenetes, hogy néhány jó szó, vagy egy kedves gondolat, milyen pozitívan tud hatni az ember hangulatára, sőt, akár az egészségére is. Bizonyára Fanni is így gondolja, hiszen rengeteg támogatást kap, mióta kiposztolta a betegségét: nagyon megfázott.

A szexi modell a közösségi oldalán mutatott egy fotót a kellemeten állapotáról, ám a kommenteket olvasva úgy tűnik, a rajongói mindent megtesznek a szőke szépség gyógyulásáért:

"Drága Fanni! Nagyon sokan aggódnak érted. A pihenés és a bevált gyógymódokat alkalmazva, reméljük hamarosan mosolyogva nézel ránk, mert te meg így gyógyítasz bennünket küzdelmes hétköznapjainkban!"

"Forró tea, meg húsleves csípős paprikával. Fokhagyma nyersen, vagy pirítóson, sok-sok méz és rengeteg C-vitamin! Jobbulást!"

"Egy kupica pálinka bele egy fej fokhagyma öszetörve egy kávèskanál mèz , na ez kiszedi belőled a nyavaját" - írják a kommentelők a fotó alatt.

Ezért nem házasodik össze egyelőre Weisz Fanni és vőlegénye

A fiatalok szerelme sok megpróbáltatást túlélt, éppen ezért úgy döntöttek, szeretnék összekötni az életüket. Nemrég azonban elárulták, hogy a nagy nap azért még egy darabig várat magára: ez az oka!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.