Komoly betegséggel küzd Farkas Attila, a Florian Kvintett tagja

X-Faktor Gáspár Laci Florian Kvintett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor egyik versenyzője olyan betegséggel él együtt, amely bármikor lesújthat a zenészre. 

Sokak szívébe belopta magát a Florian Kvintett, akik már be is költözhettek az X-Faktor mentorházába. A csapat egyik tagja azonban nemrég elárulta: szklerózis multiplex betegségben szenved. Mint kiderült, már iskolás kora óta tud róla, és először nagyon meg volt ijedve:

"Amikor először szembesültem azzal, mi a bajom, nagyon megijedtem. Azt mondták, hogy ez egy nagyon alattomos betegség. A zene viszont sokat segített, hogy feldolgozhassam ezt a terhet"

A betegség egyébként a test folyamatos bénulását okozhatja. A páciens eleinte koordinációs zavarokkal küzdhet, és évek alatt akár tolókocsiba is kerülhet. Sajnos, mivel egy alattomos betegségről van szó, így sosem lehet tudni, hogy kinél mikor kezdődnek a súlyos tünetek.

Attila azonban megtalálta az örömöt a zenélésben, és szerencsére ilyen módon képes volt megszabadulni a félelmeitől is. A mentorok közül egyébként Gáspár Lacit kapták, aki nagyon szereti az együttes tehetségét és stílusát - írta meg a hot!Magazin.

Ezért sírt Gáspár Laci az X-Faktor válogatóján

Gáspár Laci könnyekben tört ki az X-Faktorban szerencsét próbáló Nicole produkcióján, de nem azért, mert olyan szépen énekelt. A mentor megsajnálta a versenyzőt, nem érti, hogyan tévedhetett ekkorát. Olvass tovább itt...

Forradalmárok - Az első női orvosok a világbanhttp://www.life.hu/drlife/20170813-noi-orvosok-es-gyogyitok.htmlVolt, hogy nagy tiszteletben tartották a női gyógyítókat, máskor pedig szinte üldözték, és kitiltották őket az egyetemekről. Egy biztos, mind igazi harcosok voltak. Dr. Life--Fogágybetegséggel küzd Barabás Éva http://www.life.hu/drlife/20171005-barabas-eva-fogagybetegseggel-kuzd.htmlBarabás Éva őszintén mesélt a kellemetlen betegségéről, ami ugyan gyógyíthatatlan, de szerencsére kezelhető. Dr. Life--Berkes Olivér fél, hogy újra kórházba kerül http://www.life.hu/drlife/20171005-berkes-oliver-soha-tobbet-nem-akar-korhazba-kerulni.htmlBorzalmas élménye volt Berkes Olivérnek egy rutinműtét során, azóta az énekes kényes a tisztaságra. Dr. Life--A színésznő, Tallós Rita teljesen felépült a rákbólhttp://www.life.hu/drlife/20171005-tallos-rita-meggyogyult-a-mellrakbol.htmlTallós Rita hihetetlen kitartásának köszönheti, hogy öt év után kigyógyult a rákból. Dr. Life--Szinetár Dóra kisbabája Down-szindrómáshttp://www.life.hu/drlife/20171005-szinetar-dora-kisbabaja-down-szindromas-interju.htmlSzinetár Dóra először és utoljára mesél arról, hogy kisbabája Down-szindrómával jött a világra. Dr. LifeOrigoDopeman testvérét újra kellett élesztenihttp://www.life.hu/drlife/20171005-dopeman-hugat-ujra-kellett-eleszteni.htmlDopemannek van egy 25 éves kishúga, aki sajnálatos módon a születésekor, egy orvosi műhiba folytán agyvérzést kapott. Fruzsina 9 hónapos kisbabaként érzékeli a világot maga körül. Folyamatosan gondozást igényel a lány, akinél a közelmúltban egy beavatkozás után komplikációk léptek fel: újra kellett éleszteni. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.