szívbetegség szívbeteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akár fiatal hírességekről, akár sokat tapasztalt, idősebb világsztárokról van szó, a különböző szívbetegségek nem válogatnak. Nézzük, kik azok a celebek, akik a szívük miatt kerültek kórházba.

A Hannah Montanaként híressé vált Miley Cyrus jobban teszi, ha odafigyel a szívére. Az énekes-színésznőnél többször észleltek az orvosok tachycardiát, vagyis a megszokottnál gyakoribb szívverést. Miley azt mondja, nem tulajdonít nagyobb figyelmet a problémának, fájdalmai nincsenek és próbál meditációval és egészséges életmóddal könnyíteni az állapotán.

Miley Cyrus meditációval és egészséges életmóddal próbál könnyíteni az állapotán Forrás: Instagram/Miley Cyrus

Howie Mandel amerikai színész és komikus szervezetét is megterhelte az állandó rohanás és stressz. Egy korábbi interjúban a híresség azt mondta, hogy volt olyan pillanat az életében, amikor a szíve 170-et vert percenként. A magas pulzusszám a pitvarfibrilláció szövődménye is lehet. Ha hosszabb ideig tartó magas szívverést állapítanak meg az orvosok egy embernél, akkor egy idő után a szívizmok elgyengülhetnek, és akár szívelégtelenség is felléphet.

Howie Mandel amerikai színész és komikus szervezetét is megterhelte az állandó rohanás és stressz Forrás: Getty Images

Toni Braxton 2004-ben került kórházba, magas vérnyomással és szívburokgyulladással. "Az én esetem bizonyítja, hogy bárki bekerülhet szívbetegséggel a kórházba, azok is, akik fiatalok és próbálnak egészségesen élni"- nyilatkozta az Un-Break My Heart sláger előadja. Aki bétablokkolót kapott. "A gyógyszerek mellett elhagytam a sós és a zsíros ételeket is."

Toni Braxton 2004-ben került kórházba, magas vérnyomással és szívburokgyulladással Forrás: Instagram/Toni Braxton

Jennie Garth a Beverly Hills 90210 egykori színésznője ma már 44 éves. A híresség többször is kivizsgáltatta magát a kardiológusánál, mivel édesapja 50 éves korára komoly szívbetegséggel került kórházba, és nagyon fiatalon hunyt el. Garth egyelőre csak a magas vérnyomással kezelteti magát, emellett számos olyan alapítványt támogat, amelyek a szívbetegségben szenvedő nőknek nyújtanak segítséget.

Jennie Garth egyelőre csak a magas vérnyomással kezelteti magát, emellett számos olyan alapítványt támogat, amelyek a szívbetegségben szenvedő nőknek nyújtanak segítséget Forrás: Getty Images

Barry Manilow énekesnél 2011-ben állapítottak meg az orvosok pitvarfibrillációt. A Mandy és az I Write The Songs dalok előadója a CBS csatorna egyik műsorában beszélt a betegségéről. "Hazafelé vezettem, és azt éreztem, hogy a szívem kihagy, ritmustalan. De nem volt fájdalmam, egyszerűen nem is tulajdonítottam nagy jelentőséget ennek az egésznek. Aztán egyre többször jelentkeztek ezek a tünetetek, ekkor már tudtam, hogy nagyobb a baj. Azonnal kardiológushoz mentem, és egyelőre gyógyszerekkel sikerül kordában tartani a szívemet"

Barry Manilow eleinte nem is vette komolyan, hogy ritmustalanul ver a szíve Forrás: Getty Images
Akkor és most: 20 éve mutatták be a Bűbájos boszorkákathttp://www.life.hu/sztarok/20180112--20-eve-mutattak-be-a-bubajos-boszorkakat.htmlKereken 20 éve annak, hogy 1998-ban bemutatták a Bűbájos boszorkák sorozatot. 178 részt és nyolc évadot élt meg a „családbarát” varázslótörténet. Nézzük, mi történt a szereplőkkel az elmúlt 20 évben! TV + Sztárok--A stíluskirálynő időutazása: 18 fotó a ma 30 éves Tóth Gabirólhttp://www.life.hu/sztarok/20180107-15-foto-a-ma-30-eves-toth-gabirol.htmlTóth Gabi 2004-ben indult a Megasztár második szériájában. Akkor volt 16 éves, és bár nővérével ellentétben a tehetségkutatót nem nyerte meg, gyakorlatilag az egész élete megváltozott, és mára az ország legsikeresebb énekesnője lett. Hullámvölgyek, megannyiszor megváltoztatott külső, egyre érettebb dalok, szakmai sikerek. Ezek jellemzik a ma 30 éves Tóth Gabi elmúlt éveit. TV + Sztárok--Majkát sokkolta Liptai Claudia történetehttp://www.life.hu/sztarok/20171225-majka-ledobbent-liptai-sztorijatol.htmlNem minden gyermek tudja még, hogy mi a különbség az "ózdi" és az "ósdi" között. Liptai Claudia sztorijából legalább is ez derült ki, és a stúdióban szinte mindenki nagyot nevetett. TV + SztárokOrigoGolden Globe: Volt feleségének és barátnőjének is megköszönte a díjat Ewan McGregorhttp://www.life.hu/sztarok/20180108--volt-felesegenek-es-baratnojenek-is-megkoszonte-a-dijat-ewan-mcgregor.htmlA Fargo sorozatban nyújtott alakításért, Golden Globe-díjat nyert vasárnap éjszaka Ewan McGregor. A színész rendhagyó beszédet mondott, amivel sok embert meglepett. TV + Sztárok--Így búcsúzik az X-faktoros Karapándzsity Kristóftól Alföldi Róberthttp://www.life.hu/sztarok/20171223-igy-bucsuzik-karapandzsity-kristoftol-alfoldi-robert.htmlAhogyan arról mi is beszámoltunk, elhunyt a 2013-as X-Faktor versenyzője, Karapándzsity Kristóf. A fiatal énekestől Alföldi Róbert a Facebookon írt. TV + Sztárok--Emlékeztek még erre a színészre a a Melrose Place sorozatból? Ilyen most!http://www.life.hu/sztarok/20171222-igy-nez-ki-most-a-melrose-place-szinesze.htmlVan kedved nosztalgiázni? Te is szeretted nézni a Melrose Place sorozatot a 90-es években? Akkor Thomas Calabro nevére biztosan emlékszel! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.