Szilágyi Liliána a bulimiájáról vallott: még nem gyógyult meg

Forrás: Instagram/LilianaSzilagyi -
betegség Szilágyi Liliána bulimia gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szilágyi Liliána blogján vallott először bulimiájáról, ez volt számára a gyógyulás felé vezető első lépés, de még egyáltalán nem ért a végére, de legalább elindult az úton, és igyekszik ezzel másoknak is segíteni. 

Szilágyi Liliána saját holnapján beszélt kendőzetlen őszinteséggel betegségéről, a bulimiáról, most pedig elárulta, miért is tárulkozott ki, és holt tart a gyógyulásban. „Úgy gondoltam, én magam készen állok arra, hogy magammal szembesüljek" – kezdte az Európa-bajnok ezüstérmes úszó a Mokkában.

Arra jutottam, hogy igenis fel kéne vállalni azt, hogy nem csak csillivilli minden,

Szilágyi Liliána még nem gyógyult meg Forrás: Instagram/LilianaSzilagyi

Azt azért még megosztotta, két éve ébredt rá arra, hogy bulimiás, egészen addig nem fogta fel a betegségének jelentőségét.

Én nem vagyok gyógyult még, most kezdtem el gyógyulni ebből az egészből azzal, hogy szembe tudok nézni vele

„Ugyanúgy teljesítek, ugyanúgy megvannak az eredmények, viszont érzem, hogy nem 100 százalékos még az, amit csinálok. Megpróbálok időt adni magamnak, hogy lelkileg ezt mind feldolgozzam és elengedjem, és úgy álljak egy versenyen, hogy tisztán és szabadon, mert ezek nagy béklyók"

Kórházban van Fülöp herceg, ma műtikhttp://www.life.hu/drlife/20180404-korhazban-van-fulop-herceg-ma-mutik.htmlTervezett csípőműtét miatt vonult kórházba Fülöp herceg, II. Erzsébet brit királynő 96 éves férje.Dr. Life--Sztárok, akik sokat betegeskedtek a terhességük alatthttp://www.life.hu/drlife/20180401-sztarok-akik-sokat-betegeskedtek-amig-terhesek-voltak.htmlEzeknek a hírességeknek nem volt problémamentes a terhességük. Volt olyan, aki 10 hetet töltött kórházban, kolléganője pedig az ágyat sem tudta elhagyni a segítség nélkül. Dr. Life--Fülöp herceg lemondta nyilvános megjelenéseit: az egészségével van bajhttp://www.life.hu/drlife/20180402-fulop-herceg-lemondta-nyilvanos-megjeleneseit-az-egeszsegevel-van-baj.htmlAggódnak az emberek a 96 éves Fülöp hercegért: már zsinórban a harmadik nyilvános megjelenését mondja le, és úgy tudni, hogy egészségi gondja van! Dr. Life--Ezek voltak Arnold Schwarzenegger első szavai az életmentő műtét utánhttp://www.life.hu/drlife/20180401-ezek-voltak-arnold-schwarzenegger-elso-szavai-az-eletmento-mutet-utan.htmlÉletmentő műtétet hajtottak végre Arnold Schwarzeneggeren pár napja. A 70 éves sztár már jól van, állapota stabilizálódott. Dr. Life--Mosolyogva küzd a rákkal a 26 éves fotómodell, Szűcs Adriánahttp://www.life.hu/drlife/20180331-mosolyogva-kuzd-a-rakkal-a-26-eves-fotomodell-szucs-adriana.htmlAdriána 26 éves, több éve hivatásos fotómodellként dolgozik. Novemberben a mellében talált egy csomót, amiről a biopszia kiderítette, hogy rosszindulatú. A kezdeti sokk után elhatározta, hogy megküzd a kórral. Azóta is mosolyogva harcol. Dr. LifeOrigoA halálra készül a Batman filmek sztárja, Michael Cainehttp://www.life.hu/drlife/20180331-a-halalra-keszul-a-batman-filmek-sztarja-michael-caine.htmlAz Oscar-díjas színész, Michael Caine nincs jól. A 85 éves színész egészsége nagyon megromlott, tolószékbe került. Meggyőzödése, hogy már nem fog soká élni. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.