Kiderült, hogy az emberi Ken babát bántalmazták fiatalon: mellei nőttek, ezért cikizték

Forrás: Instagram/Rodrigo Alves -
mellek Ken baba bántalmazás Rodrigo Alves
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az emberi Ken baba számos plasztikai műtétnek vetette már alá magát, de eddig senki nem tudta, honnan jött ez a szenvedélye. Kiderült, hogy fájdalom és bántalmazások állnak a műtétek mögött: tinédzserként egy rendellenesség miatt növekvő mellei miatt sokszor bántották őt.

Az emberi Ken babának, vagyis Rodrigo Alvesnek eddig 58 plasztikai műtéte volt, és még mindig nem érzi magát tökéletesen késznek annak ellenére sem, hogy lassan megkeserítik életét az állandó beavatkozások. Kiderült azonban, hogy a műtéteket nem hiúságból végezteti, annál sokkal szomorúbb oka van.

Kiderült, miért lett plasztikafüggő Rodrigo Alves Forrás: Instagram/Rodrigo Alves

A híressé vált plasztikafüggőt mentális betegséggel is diagnosztizálták néhány évvel ezelőtt: kényszeresen aggódik megjelenése miatt, de ennek is van oka. Tinédzserkén ugyanis egy rendellenesség miatt mellei nőttek, ami miatt a bántalmazások céltáblájává vált, de nagy orra miatt is sokszor piszkálták. "Úgy nőttem fel, hogy folyton egyedül éreztem magam, mert senki nem akart velem barátkozni" - mondta Rodrigo. Amint elérte a 17 éves kort, levetette melleit, ez volt az első lépés a plasztikafüggőség felé.

Meggyógyult a rákos kislány Ferenc pápa csókjátólhttp://www.life.hu/drlife/20180822-meggyogyult-a-rakos-kislany-ferenc-papa-csokjatol-csoda.htmlHárom éve Ferenc pápa homlokon csókolt egy agytumorral küzdő kislányt, aki mára meggyógyult. Az orvosok is értetlenül állnak e csoda előtt. Dr. LifeOrigoInfúziós kezelést kapott Hargitai Bea: fotóhttp://www.life.hu/drlife/20180822-infuzios-kezelest-kapott-hargitai-bea.htmlHargitai Bea Instagram-oldalán mutatta meg követőinek, hogy nemrég infúziós kezelésre szorult. Dr. LifeOrigoHarminc kilótól szabadult meg Faragó Andráshttp://www.life.hu/drlife/20180821-harminc-kilotol-szabadult-meg-farago-andras.htmlFaragó András hirtelen szabadult meg 30 kiló feleslegtől, most olyan, mintha kicserélték volna. Dr. Life--Ennyi gyümölcsöt érdemes fogyasztani egy naphttp://www.life.hu/drlife/20180821-ennyi-gyumolcsot-erdemes-fogyasztani-egy-nap-vitamin.htmlEgyünk sok gyümölcsöt - hangzik el gyakran a jótanács. De mégis mit jelent a sok? Mennyi az elegendő? Most szakember válaszolt a kérdésekre. Dr. LifeOrigoMarilyn Manson rosszul lett koncert közben: összeesetthttp://www.life.hu/drlife/20180821-marilyn-manson-rosszul-lett-koncert-kozben-osszeesett.htmlMarilyn Manson nem tudta befejezni houstoni koncertjét, ugyanis összeesett a színpadon. Dr. Life--Ha így főzöd meg a mirelit zöldségeket, biztosan nem fertőződsz meghttp://www.life.hu/drlife/20180817-ha-igy-fozod-meg-a-mirelit-zoldsegeket-biztosan-nem-fertozodsz-meg.htmlEláruljuk, hogyan érdemes fogyasztani a mirelit zöldségeket úgy, hogy biztosan ne kapjunk el tőle fertőzéseket. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.