Infúziós kezelést kapott Hargitai Bea: fotó

Forrás: Instagram/Hargitai Bea -
fotó Hargitai Bea infúzió kezelés
Hargitai Bea Instagram-oldalán mutatta meg követőinek, hogy nemrég infúziós kezelésre szorult. 

Ráijesztett a rajongóira a magyar modell azokkal a fotókkal, melyeket feltöltött az Instagram-oldalára. Bea ugyanis ifúziós kezelés közben készített képeket magáról, azt azonban nem árulta el, hogy miért is szorult ilyen ellátátsra. "Egy kis lendület" - írta az egyik képhez, ebből pedig azt lehet sejteni, hogy szerencsére valószínűleg nincsen komoly baj.

Bea Instagram-oldalán ijesztett rá a követőire Forrás: Instagram/Hargitai Bea
Infúziós kezelést kapott Hargitai Bea Forrás: Instagram/Hargitai Bea
Harminc kilótól szabadult meg Faragó Andráshttp://www.life.hu/drlife/20180821-harminc-kilotol-szabadult-meg-farago-andras.htmlFaragó András hirtelen szabadult meg 30 kiló feleslegtől, most olyan, mintha kicserélték volna. Dr. Life--Ennyi gyümölcsöt érdemes fogyasztani egy naphttp://www.life.hu/drlife/20180821-ennyi-gyumolcsot-erdemes-fogyasztani-egy-nap-vitamin.htmlEgyünk sok gyümölcsöt - hangzik el gyakran a jótanács. De mégis mit jelent a sok? Mennyi az elegendő? Most szakember válaszolt a kérdésekre. Dr. LifeOrigoMarilyn Manson rosszul lett koncert közben: összeesetthttp://www.life.hu/drlife/20180821-marilyn-manson-rosszul-lett-koncert-kozben-osszeesett.htmlMarilyn Manson nem tudta befejezni houstoni koncertjét, ugyanis összeesett a színpadon. Dr. Life--Ritka betegségben szenved Pataki Zita: nem tud izzadnihttp://www.life.hu/drlife/20180821-ritka-betegsegben-szenved-pataki-zita-nem-tud-izzadni.htmlGyermekkora óta egy ritka betegséggel küzd Pataki Zita: a legnagyobb melegben is képtelen izzadni. Dr. Life--Ételallergia gyermekkorban – Így élhettek együtt vele!http://www.life.hu/drlife/20180816-etelallergia-gyermekkorban-igy-elhettek-egyutt-vele.htmlCsecsemő- és gyermekkorban a diagnosztizált táplálékallergiák 5-8 százalékos előfordulásúak, azonban az allergiás gyermekek mintegy 85 százaléknál 3-5 éves korra szigorú diéta mellett kialakul az orális tolerancia. Az allergiás hajlam tehát megmarad, csak a táplálékallergia szűnik meg. Az ételallergiás gyermekek tüneteinek diagnosztizálásáról, speciális diétáról és emelt családi pótlékról egyaránt kérdeztem Dr. Pálfi Erzsébetet, a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége Tudományos bizottságának tagját. Dr. LifeOrigoZacher Gábor szerint a függőség nem feltétlenül negatívhttp://www.life.hu/drlife/20180819-zacher-gabor-szerint-a-fuggoseg-nem-feltetlenul-negativ-mondta-el-joshi-bharatnak.htmlJoshi Bharat vendége Zacher Gábor toxikológus volt, aki a függőség különböző formáiról beszélt a műsorban, illetve a betelefonáló nézőknek adott tanácsot, hogyan lehet "kigyógyulni" az egyes addikciókból.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.