Nem engedte ki gyakornokát a mosdóba: azt hitte, csak maszturbálni akar a tamponnal

szexjáték mosdó tampon főnök
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, a mai napig vannak olyan férfiak, akik nincsenek tisztában a női test működésével. Egy főnök például meg volt róla győződve, hogy a tampon csak egy szexjáték, és a nők csak magukkal akarnak egy kicsit játszadozni a mosdóban, amikor kikéredzkednek.

Elképesztő történetről számolt be a Metro: egy cég főnöke azzal vádolta meg az egyik női alkalmazottat, hogy csak maszturbálni akar a mosdóban a tamponnal.

A nő azt mesélte, még gyakornok volt, amikor egy olyan férfi volt a főnöke, aki eleve ellenezte, hogy a női mosdóban tamponautomata legyen.

Egyszer, amikor váratlanul menstruálni kezdett, az értekezletről kikéredzkedett. A férfi megkérdezte tőle, hogy mégis minek megy ki. A nő elárulta. Erre a főnök kifakadt, hogy a nők milyen lusták, csak az idejüket vesztegetik, a tampon csak egy szexjáték, úgyhogy üljön csak tovább a helyén.

Van olyan férfi, aki azt hiszi, a tampon csak egy szexjáték Forrás: Shutterstock

A gyakornok ekkor felvilágosította, hogy ha nem megy ki a mosdóba, akkor mindent össze fog vérezni. A főnök ekkor ledöbbent, és elfehéredett arccal elárulta, hogy ő azt hitte, a nők a vérzést saját maguk szabályozzák, és bármikor el tudják állítani, mint a vizeletet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.