Súlyos betegségéről vallott Zalatnay Sarolta

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
petefészekrák betegség Zalatnay Sarolta rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zalatnay Sarolta élete legnehezebb időszakáról vallott: immár 16 éve annak, hogy rákot diagnosztizáltak nála.

Zalatnay Saroltánál 16 évvel ezelőtt diagnosztizáltak petefészekrákot. Orvosa szerint sem volt sok esélye a túlélésre, ám szerencsére neki mégis sikerült legyőznie a kórt.

Hála Lintner professzornak, aki megműtött, megszabadítottak mindentől. Teljesen kipakolt a doki bácsi. Ha nem így lett volna, valószínűleg már nem élnék. Azt mondta, százból kilencvenen nem élik túl. Esetemben sokat számított, hogy műtét közben, mialatt én aludtam, az orvos eldöntötte, hogy a biztonság kedvéért mindent eltávolít. Ennek ellenére kiírtak egy kemóra, csak én nem engedtem, hogy rögtön a legerősebbet kapjam” – idézi az énekesnő szavait a Star magazinból a Blikk.

Zalatnay Sarolta legyőzte a rákot Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Zalatnay Sarolta hozzátette, betegsége sem akadályozhatta meg abban, hogy megtartsa a koncertjeit: egyszerűen nem akarta cserben hagyni a rajongóit annak ellenére sem, hogy komoly fájdalmai voltak.

A műtét utáni első tíz nap nagyon nehéz volt, viszont két hónapra rá elkezdődtek az utókezelések. Jó erős fűzőszerű cuccokat viseltem, hogy ne érezzem annyira a fájdalmat.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.