Sas József minden előadását lemondta az egészségi állapota miatt

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
stroke Sas József stressz vérnyomás egészség kabaré
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Januárban ünnepli 80. születésnapját Sas József, ünnepi műsort is készítettek az alkalomra, ám a fellépéseket le kellett mondania orvosai tanácsára. A színész egyetlen előadást tartott meg a programban, ám végül ezt sem vállalhatta el. 

„Már csak a vérnyomásom problémás, jól beállították gyógyszerekkel, de a stresszt, az idegeskedést továbbra sem viseli jól a szervezetem. Igyekszem mindent kiiktatni az életemből, amitől felmenne bennem a pumpa. Szelektáltam, hogy milyen tévéműsort, híreket nézek meg, és lemondtam arról az egyetlen rövidített előadásról is” – mesélte a Blikknek Sas József, aki januárban ünnepli majd 80. születésnapját. Ünnepi műsort is készített az alkalomra, a fellépéseket azonban le kellett mondania egészségi állapota miatt.

Sas Józsefnek most az egészsége az első Forrás: MTI/Kollányi Péter

Úgy döntöttek, egyetlen előadást vállal, hogy ne menjen kárba kollégái munkája. A Fészek Klub színpadán mutatták volna be, ám ezt is le kellett mondania egészsége érdekében. A szilveszteri Sas kabaré az ATV-n azonban nincs veszélyben.

„Írtam egy új számot az elejére, s tizenegy régi műsor legjavából összerakom a szilveszteri kabarét, sőt a végére egy meglepetést is tartogatok” – mesélte a Jázsai Mari-díjas színész, aki családi körben ünnepli majd a születésnapját, ahol két unokája szórakoztatja.

Vastag Csaba nem tud meggyógyulni, rajongóitól kért tanácsokathttp://www.life.hu/drlife/20181226-vastag-csaba-nem-tud-meggyogyulni-rajongoitol-kert-tanacsokat.htmlVastag Csaba beteg, a gyógyszerek sem használnak neki, már nem tudja, mitévő legyen, rajongói segítségét kérte, hogyan gyógyulhatna meg minél hamarabb. Dr. LifeOrigoRengeteg panasz érkezett: ki kellett vonni a forgalomból egy tamponthttp://www.life.hu/drlife/20181226-rengeteg-panasz-erkezett-ki-kellett-vonni-a-forgalombol-egy-tampont.htmlVissza kellett hívni egy tampont, mert rengetegen panaszkodtak arról, hogy használat közben szétesett. Dr. Life--Ezért isznak több alkoholt a hidegebb éghajlaton élőkhttp://www.life.hu/drlife/20181222-ezert-isznak-tobb-alkoholt-a-hidegebb-eghajlaton-elok-pittsburghi-majkutato-kozpont-kutatasa.htmlA Pittsburghi Egyetem kutatása szerint a hideg éghajlaton élők jóval több alkoholt fogyasztanak, mint a mediterrán éghajlaton élők. A felmérés azt is leírja, hogy ennek mi az oka. Dr. LifeOrigoA fejfájás helye és jellege különböző szervek megbetegedésére utalhathttp://www.life.hu/drlife/20181223-a-fejfajas-helye-es-jellege-kulonbozo-szervek-megbetegedesere-utal.htmlAz ájurvédikus tanok szerint az, hogy hol fáj a fejünk, különböző szervek megbetegedésére, működészavarára utalhat. Ebből mutatunk most néhányat. Dr. LifeOrigoAz sem egészséges, ha túl sok vizet iszunkhttp://www.life.hu/drlife/20181222-az-sem-egeszseges-ha-tul-sok-vizet-iszunk-mennyi-az-eleg.htmlAz köztudott, hogy ha túl kevés folyadékot iszunk, azzal árthatunk a testünknek, azt azonban kevesen tudják, hogy a túl sokból is baj lehet. De akkor mennyi az elég? Dr. LifeOrigoInterjú Almásy Csilla fizioterapeutával: 10 év alatt megnégyszereződött a gerincbetegek számahttp://www.life.hu/drlife/20181219-interju-almasy-csilla-fizioterapeutaval.htmlManapság a különböző gerincproblémák népbetegségeknek számítanak, szinte nincs is olyan ember, akinek le lenne valamilyen kisebb-nagyobb gondja vele. De hogy hogyan tudjuk megelőzni a bajt, mit tegyünk, ha már érintettek vagyunk, és mit tehetünk, ha a műtét már elkerülhetetlen, arról Almásy Csilla gerincguru-gyógytornász-fizioterapeutát kérdeztük. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.