Benkő László orvosnál járt: nem tért vissza a rák

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
májrák daganat Benkő László orvos rák gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó hírt közölt orvosa Benkő Lászlóval. A legendás zenésznél néhány évvel ezelőtt diagnosztizáltak májrákot. Most esett át az újabb negyedéves ellenőrzésen, mely után boldogan térhetett haza.

Néhány évvel ezelőtt diagnosztizáltak májrákot Benkő Lászlónál. A legendás zenész megbirkózott a gyilkos kórral, gyógyultnak mondhatja magát. Ám a negyedéves ellenőrzésekről nem mondhat le, folyamatosan figyelik az állapotát.

Most érkezett el az újabb ellenőrzés ideje, amelynek eredményéről a Ripostnak mesélt. „Tényleg nehéz napok ezek negyedévente, és ez most sem volt másképp. Megkaptam a leleteket, és szerencsére minden a legnagyobb rendben van, nem tért vissza a rák. Semmit sem változtak a vizsgált értékek, tehát ki tudom jelenteni, hogy éppen egy éve győztem le a rákot, és abban is biztos vagyok, hogy négy év múlva már arról fogunk beszélgetni, hogy nemcsak a csatákat, de az egész háborút megnyertem” – mesélte a lapnak a zenész.

Hozzátette: elvileg négy év múlva mondhatja el magáról, hogy biztosan kigyógyult a betegségből.

Benkő Lászlóval jó hírt közöltek az orvosok Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.