Édesanyja betegségéről vallott Kárpáti Rebeka: nem kap szeretetet, gondoskodást

Forrás: Kárpáti Rebeka / FB -
betegség édesanya alkoholizmus bipoláris zavar Kárpáti Rebeka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különösen őszintén beszélt a magánéletéről és édesanyja súlyos betegségéről Kárpáti Rebeka S. Toth Marta Jelenlét című vlogjában.

Kiderült, hogy Rebeka édesanyja súlyos betegséggel küzd, ami miatt a műsorvezető nem tapasztalhatja meg az igazi anyai szeretet, gondoskodást. Rebeka erről még sosem beszélt, most először vallott arról, hogy édesanyja súlyos beteg.

"Sajnos beteg. Bipolaritás, mániákus depresszió, szuicid hajlam és alkoholizmus" – magyarázta Rebeka, hogy miért nem tudja megadni számára az édesanyja azt a figyelmet, amire ő várna. Azt is elárulta, hogy ebből a helyzetből azt tanulta meg, hogy minden helyzetben neki kell lennie a legerősebbnek és a legokosabbnak. Azt reméli, hogy ezt az űrt az életében majd a saját gyermeke tölti be, ugyanis már nagyon vágyik egy kisbabára.



88 éves édesanyjával mulatott Stohl Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20190422-88-eves-edesanyjaval-bulizott-stohl-andras.htmlStohl András csak ritkán enged bepillantást a magánéletébe, most azonban kivételt tett: megmutatta 88 éves édesanyját. TV + SztárokOrigoMeghan Markle nélkül érkezett a húsvéti misére Harry herceghttp://www.life.hu/sztarok/20190422-meghan-markel-nelkul-erkezett-a-husveti-misere-harry-herceg.htmlHúsvétvasárnap templomba látogatott az angol királyi család. Harry herceg azonban a felesége nélkül jelent meg. Lehet, hogy megszületett a gyermekük? TV + Sztárok--Nagyot bukhat a váláson Adelehttp://www.life.hu/sztarok/20190422-nagyot-bukhat-a-valason-adele.htmlPár napja jelentette be Adele, hogy három év házasság után különválik a férjétől. Az énekesnő nagyot bukhat a szakításon, ugyanis nem írtak házassági szerződést. TV + Sztárok--Így köszöntötte fel születésnapján II. Erzsébetet Harry herceg és Meghan hercegnéhttp://www.life.hu/sztarok/20190421-ii-erzsebet-szuletesnap-harry-herceg-es-meghan-hercegne-koszontes.htmlTegnap, április 21-én ünnepelte 93. születésnapját Erzsébet királynő. Harry herceg és várandós felesége, Meghan hercegné így köszöntötte az uralkodót a hivatalos Insta-oldalukon. TV + Sztárok--Ezek a hírességek kerültek fel a Time legbefolyásosabb embereinek 100-as listájárahttp://www.life.hu/sztarok/20190418-ezek-a-hiressegek-kerultek-fel-a-time-legbefolyasosabb-embereinek-100as-listajara.htmlKiderült, kik kerültek fel a Time magazin legbefolyásosabb embereinek 100-as listájára. TV + Sztárok--Tóth Vera: „A nyuszi nem játék”http://www.life.hu/sztarok/20190421-toth-vera-gyerekkori-foton-a-nyuszi-nem-jatek.htmlInstagramján osztott meg magáról gyerekkori fotót Tóth Vera, amellyel fontos dologra hívta fel a figyelmet. TV + Sztárok




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.