Demjén Ferenc ébredése után először a feleségéhez szólt a kórházban

agyérgörcs ébredés Demjén Ferenc kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demjén Ferenc felébredt a kórházban a mélyaltatásból, és ébredése után először a feleségéhez szólt.

Mint arról beszámoltunk, néhány napja agyvérzés gyanújával szállították kórházba Demjén Ferencet. Később kiderült, hogy a 72 éves énekesnek agyérgörcse volt és az orvosok a felépülése érdekében egy darabig altatásban tartották. Szerencsére már felébredt az altatásból, és most az is kiderült, hogy ébredése után először a feleségéhez szólt, Rebecca ült ugyanis az ágya mellett.

Demjén Ferenc jobban van Fotó: Hirling Bálint - Origo

A Blikk azt írja, azért is fontos, hogy egy közeli hozzátartozó ott legyen az ébredés után, mert az agyérgörcsön átesett betegek jelentős részét a történtekkel szembesülve újabb sokk érheti, ez pedig magában hordozza az agyi érelzáródás újbóli kialakulásának veszélyét.

A lap úgy tudja, Demjén Ferenc a körülményekhez képest jól van, és nem emlékszik a rosszulléte körülményeire. Egyelőre marad az intenzív osztályon, még sok vizsgálat vár rá.

"Két évig voltam kvázi leltári darab a kórházban" – Felnőttként megvakulni, és újrakezdenihttp://www.life.hu/drlife/20190503-ilyen-felnottkent-megvakulni-es-ujrakezdeni.htmlKépzeld el, hogy az általad ismert világ egyik napról a másikra megszűnik; megvakulsz. Ennek az érzékelésnek az elvesztése a hatalmas sokk mellett számtalan, addig elképzelhetetlen akadállyal is jár. A hétköznapi feladatok és élvezetek szinte megoldhatatlan nehézségként tornyosulnak előtted, és mindössze két választásod marad: felállsz vagy elsüllyedsz. Nyikes Fatime, aki 24 éves korára mindkét szemére elveszítette a látását, az elsőt választotta. Ismerd meg a Richter Főnix Közösség egyik új tagját. Dr. LifeOrigoMentális problémákat okozhat a mobilfüggőséghttp://www.life.hu/drlife/20190509-mentalis-problemakat-okozhat-a-mobilfuggoseg.htmlSzakemberek szerint akár mentális betegséget is okozhat a mobilfüggőség. Dr. LifeOrigoKállay-Saunders András lába megsérült, még lábadozikhttp://www.life.hu/drlife/20190509-kallaysaunders-andras-laba-megserult-meg-labadozik.htmlKomoly sérülésen van túl Kállay-Saunders András. Most a lábadozás pillanatairól posztolt képet. Szeretne hamarosan visszatérni a focihoz. Dr. Life--Jobban van a rákkal küzdő kajakos, Tóth Róberthttp://www.life.hu/drlife/20190509-jobban-van-a-rakkal-kuzdo-kajakos-toth-robert.htmlNem adja fel Tóth Róbert kajakos, küzd a betegsége ellen, és úgy tűnik, van minek örülni: egyre jobban van. Dr. Life--Egy cserép is elég, hogy a te lakásodban is megteremjen ez a csodaszerhttp://www.life.hu/drlife/20190506-egy-cserep-is-eleg-hogy-a-te-lakasodban-is-megteremjen-ez-a-csodaszer.htmlSokan nevelgetnek cserépben Aloe verát azért, mert dekoratív, ám csak kevesen használják fel, pedig igazi csodaszer lehet a bőrünkre. Dr. LifeThinkstockGoldie Hawn elárulta, fiatalkorában szorongással küzdötthttp://www.life.hu/drlife/20190506-goldie-hawn-elarulta-fiatalkoraban-szorongassal-kuzdott.htmlGoldie Hawn elárulta, sokáig küzdött szorongással. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.