Agyérgörcs miatt kórházba került Demjén Ferenc

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
agyérgörcs Demjén Ferenc intenzív osztály kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Blikk úgy tudja, hogy agyérgörcs miatt kórházba szállították Demjén Ferencet.

Rózsit agyvérzés gyanújával szállították a Szigetvári Kórház intenzív osztályára, majd a Pécsi Idegtudományi Centrumba. A legendás zenész állapotáról a sajtósa nyilatkozott a lapnak:
"Nagyobb az ijedség, mint a baj! Demjén művész úr múlt pénteken épp a csípőkorrekciós műtétje utáni második kontrollvizsgálatra készült, de miközben az otthonában a betegszállítót várta, a várakozás miatt egyre izgatottabb lett, mivel az első kontrollja úgy végződött, hogy a májusi koncertjeit is le kellett mondania. A gyógytornával jól haladt, mégis megijedt, hogy ez megismétlődhet. Annyira felizgatta magát, hogy a betegszállítóban rosszul lett, orvost kellett hívni hozzá. Először valóban azt lehetett hinni, hogy agyvérzést kapott."

Demjén Ferencet agyérgörcs miatt tartják altatásban Fotó: Hirling Bálint - Origo

Demjén egyik kollégája azt mondta, hogy a mielőbbi gyógyulás érdekében az orvosok altatják a zenészt. A lehető legjobb kezekben van, így joggal lehet hinni abban, hogy néhány hónapon belül visszatér a színpadra.

Valkó Eszter a férje nélkül feladta volna a próbálkozást a babávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190507-valko-eszter-a-ferje-nelkul-feladta-volna-a-probalkozast-a-babaval.htmlValkó Eszter és férje öt évig próbálkoztak a babával, mire összejött: az egykori műsorvezető elmondta, párja nélkül már feladta volna. TV + SztárokOrigoElőször lépett a vörös szőnyegre együtt Katie Holmes és Jamie Foxxhttp://www.life.hu/sztarok/20190507-eloszor-lepett-a-voros-szonyegre-egyutt-katie-holmes-es-jamie-foxx.htmlA Met-gálán cáfolták szakításuk hírét Katie Holmes és Jamie Foxx. A pár először jelent meg együtt a vörös szőnyegen. TV + Sztárok--Charlize Theron Seallel randizikhttp://www.life.hu/sztarok/20190507-charlize-theron-szineszno-seallel-randizik.htmlA hírek szerint Heidi Klum exférjével, Seallel randizik Charlize Theron. TV + SztárokAFPVastag Csaba 12 éves lehetett, amikor elvesztette a szüzességéthttp://www.life.hu/sztarok/20190507-vastag-csaba-12-eves-lehetett-amikor-elvesztette-a-szuzesseget.htmlKasza Tibi lebuktatta Vastag Csabát: kiderült, az énekes mikor vesztette el a szüzességét. TV + Sztárok--Détár Enikő együtt játszhatott Patrick Dempsey-vel a Bűn és bűnhődésbenhttp://www.life.hu/sztarok/20190507-detar-eniko-egyutt-jatszhatott-patrick-dempseyvel-a-bun-es-bunhodesben.htmlKi ne ismerné a Grace klinika szívtipró sebészét, Patrick Dempsey-t? Détár Enikő pedig abban a szerencsés helyzetben volt, hogy együtt játszhatott a sármos színésszel. TV + Sztárok--David Beckham zokniján és papucsán nevet az internet – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190507-david-beckham-zoknijan-es-papucsan-nevet-az-internet.htmlVicces fotó készült David Beckhamről, ami fel is került az internetre. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.