Súlyosan megsérült egy fiatal Siófokon: az életéért küzdöttek

Forrás: Bongarts/Getty Images/2013 Getty Images/Christof Koepsel -
Siófok wakeboard sérülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két wakeboardos ütközött össze szombaton a siófoki Bamboo Szigeten. Az egyik fiút mentőhelikopterrel vitték kórházba: az életéért küzdöttek, nagyon súlyos sérüléseket szenvedett. 

A baleset után a pályát leállították, a rendőrség ellepte a stéget, és kihallgatták a szemtanúkat – írja a Ripost. Úgy tudni, két kezdő wakeboardos ütközött össze.

Forrás: Bongarts/Getty Images/2013 Getty Images/Christof Koepsel

Hazaérkezése óta először posztolt Kenderesi Tamás: túl van a műtétenhttp://www.life.hu/drlife/20190811-hazaerkezese-ota-eloszor-posztolt-kenderesi-tamas-tul-van-a-muteten.htmlA szexuális zaklatással vádolt úszó, Kenderesi Tamás túl van a térdműtétén: lábadozásáról a közösségi médiában posztolt. Dr. Life--Egy svájci klinikán lábadozik a szélütésen átesett Alain Delonhttp://www.life.hu/drlife/20190809-egy-svajci-klinikan-labadozik-a-szelutesen-atesett-alain-delon-szinesz.htmlKisebb agyvérzésen esett át néhány hete Alain Delon. A 83 éves francia filmcsillag már jól van, egy svájci klinikán lábadozik – közölte az AFP-vel a színész fia, Anthony Delon. Dr. Life--Erre figyelj oda a nagy hőségbenhttp://www.life.hu/drlife/20190728-erre-figyelj-oda-a-nagy-hosegben.htmlA hőség megterheli a szervezetet, különösen a gyermekekét és a kismamákét, így az ő védelmükre különösen figyelni kell a nyári hónapokban – mondta Szeles Géza igazságügyi orvosszakértő az M1 aktuális csatorna vasárnap reggeli műsorában. Dr. LifeOrigoA WHO szerint az elektromos cigaretta káros az egészségrehttp://www.life.hu/drlife/20190727-a-who-szerint-az-elektromos-cigaretta-karos-egeszsegre.htmlAz elektronikus cigaretta kétségkívül káros az egészségre, és szabályozni kell a használatát – olvasható az Egészségügyi Világszervezet jelentésében, amely egyben nem tanácsolja az e-cigarettát azoknak, akik le akarnak szokni a dohányzásról. Dr. Life--Sokkoló adat: minden negyedik házaspárt érint a meddőség Magyarországonhttp://www.life.hu/drlife/20190721-sokkolo-adat-minden-negyedik-hazaspart-erint-a-meddoseg-magyarorszagon.htmlA meddőség minden negyedik házaspárt érint Magyarországon – mondta Ratkó Tünde szülésznő szombaton az M1 aktuális csatornán. Dr. Life--Napi 100 orgazmusa van egy fiatal lánynak: állandó szexuális izgalmi szindrómától szenvedhttp://www.life.hu/drlife/20190722-napi-100-orgazmusa-van-a-fiatal-lanynak-allando-szexualis-izgalmi-szindromatol-szenved.htmlNagyon különös egészségi problémával kell szembenéznie a fiatal Amandának: egy nap alatt akár 50-100 orgazmusa is lehet, amit egyáltalán nem tud kontrollálni. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.