Sas József idén már nem áll színpadra

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
színpad betegség Sas József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sas József abban reménykedett, hogy gyorsan halad majd a gyógyulása és idén még színpadra állhat, de felesége szerint erre nincs esély. 

Sas József a kórházban még azt tervezte, hogy az év utolsó napján mindenképpen színpadra áll, ám a humorista felesége szerint erre nem fog sor kerülni. Az otthonában lábadozó humoristának most a gyógyulásra kell koncentrálnia.

Sas József hiába reménykedett, idén már nem áll színpadra Forrás: MTI/Kollányi Péter

Sokszor türelmetlenné teszi az állapota.

Le kellett állítani a Drága örökösök forgatását: rosszul lett a sorozat Józsijahttp://www.life.hu/sztarok/20190815-le-kellett-allitani-a-draga-orokosok-forgatasat-rosszull-lett-a-sorozat-joszija.htmlLe kellett állítani a Drága örökösök forgatását, mert a sorozat Józsijának furcsa kiütései lettek. TV + Sztárok--A Metallica rengeteg pénzt adományozott egy romániai gyerekkórház építésérehttp://www.life.hu/sztarok/20190815-a-metallica-rengeteg-penzt-adomanyozott-egy-romaniai-gyerekkorhazra.htmlA Metallica 250 ezer eurót (81 millió forintot) adományozott az első romániai gyermekonkológiai klinika építésére. TV + Sztárok--Szinetár Dóra elárulta, számára mi az élet értelmehttp://www.life.hu/sztarok/20190815-szinetar-dora-elarulta-szerinte-mi-az-elet-ertelme.htmlSzinetár Dóra kifejtette, szerinte mi a dolgunk a világban és mi az élet értelme. TV + SztárokOrigoKirály Linda szeretne anya lennihttp://www.life.hu/sztarok/20190815-kiraly-linda-szeretne-anya-lenni.htmlKirály Linda is szeretne édesanya lenni, ehhez azonban előbb az egészségét kell rendbe tennie. TV + SztárokOrigoIntim fotókkal zaklatták Szőcs Renithttp://www.life.hu/sztarok/20190815-intim-fotokkal-zaklattak-szocs-renit.htmlSzőcs Renáta a kamerák előtt vallott arról, hogy nemrég egy ismeretlen fanatikus intim fotókkal bombázta. TV + SztárokOrigoSzerelméről, Telegdy Ádámról vallott Kapás Bogihttp://www.life.hu/sztarok/20190815-szerelmerol-telegdy-adamrol-vallott-kapas-bogi.htmlPárkapcsolatáról vallott Kapás Boglárka. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.