Serene Branson élő adásban lett rosszul. A CBS műsorvezetőnője a Grammy-díjátadóról tudósított, mikor agyvérzést kapott, ami csak később derült ki - írta meg a Bors.

Többen is viccelődtek Serene Branson motyogásán és összefüggéstelen beszédén, mert a neves díjátadón egyik pillanatról a másikra összefüggéstelenül kezdett el beszélni. Azonban az adás után Branson kórházba került, ahol kiderült, hogy nem akármiért történt a beszédzavar: agyvérzést kapott az adás alatt. A műsorvezetőnő azóta már jobban van.


Nemrég történt: élő adásban szellentett


Szintén élő adásban történt meg nemrégiben, hogy egy BBC-nél dolgozó műsorvezetőnő szellentett. Myleene Klass, a lottósorsolás műsorvezetőnője második gyermekét várja márciusra, ami miatt gyakrabban gyötrik bélgázok. Egy esetben sikerült élő adásban, hallható módon szellentenie.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Élő adásban szellentett a műsorvezetőnő - vicces videó!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110207-elo-adasban-szellentett-a-musorvezeto-vicces-video.html Az én életem vagy a gyerekemé? - Egy asszony gyötrelmes döntésehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110214-tragikus-dilemma-valasztania-kellett-a-gyermeke-es-a-sajat-.html Randikommandó: A csajozás művészete/lifenetwork/lifemagazin/20110214-randikommando-a-csajozas-muveszete.html Könyörgöm, vágja le valaki a karomat!http://www.life.hu/gyogyulj/nyugatiorvoslas/20110211-konyorgom-vagja-le-valaki-a-karomat.html Meglepő tények a csókról: a férfiak nyálasan, a nők válogatósanhttp://www.life.hu/gyogyulj/nyugatiorvoslas/20110214-meglepo-tenyek-a-csokrol-a-tudomany-szemevel.html Naponta 20 órát zuhanyzott, amibe belehalt - a szülőket gyilkossággal vádoljákhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110209-belehalt-a-zuhanyzasba-a-szuloket-gyilkossaggal-vadoljak.html A legújabb őrület: gyógyulj mínusz 130 Celsius fokon!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110210-kriptoterapia-gyogyulas-minusz-130-celsiusfokon.html Dráma, zokogás, összeomlás: Olivérnek mennie kellhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110212-veres-parbaj-oliver-es-beci-kuzd-meg-egymassal.html Együnk bogarat! Tápláló és egészséges!http://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110212-egyunk-bogarat-taplalo-es-egeszseges.html