Élő adásban szellentett a műsorvezetőnő - vicces videó!

műsorvezető videó terhes bélrendszer
Myleene Klass a BBC-nél dolgozik, a lottósorsolás műsorvezetőnője. A bájos hölgy második gyermekét várja márciusra, ami miatt gyakrabban gyötrik bélgázok. Egy esetben sikerült élő adásban, hallható módon szellentenie - írta meg a Bors.

A 32 éves műsorvezetőnő nem jött zavarba: ugyanúgy nevetett a kis "baleseten", mint a stúdióban mindenki, majd adás után a Twitteren megosztotta a követőivel az aznapi menüjét: sült krumplit és tintahalat evett.


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!Így élnek az igazi farkasemberek - videó!/lifenetwork/lifemagazin/20110204-igy-elnek-az-igazi-farkasemberek-video.htmlNem álom többé a mesterséges bőr! Videóhttp://www.life.hu/gyogyulj/nyugatiorvoslas/20110204-amerikai-kutatok-mesterseges-bort-hoztak-letre.htmlHogyan alakul ki a trombózis? Videóhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110127-hogyan-alakul-ki-a-trombozis-video.htmlMeddig bírhatják szex nélkül a villalakók? Videóhttp://www.life.hu/szeress/szex/20110121-meddig-birhatjak-szex-nelkul-a-villakok-video.htmlVigyázz a szexszel! Allergiát okozhat! Videóhttp://www.life.hu/gyogyulj/nyugatiorvoslas/20110107-vigyazz-a-szexszel-allergiat-okozhat.html127 kilót fogyott a világ legkövérebb embere! Döbbenetes videóhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110107-127-kilot-fogyott-a-vilag-legkoverebb-embere-foto.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.