Izzó vasrudakkal vertek egy nőt, mert attól tartottak, ismét lányt szül

házasság verés indiai erőszak kislány család terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Izzó vasrudakkal vert eszméletlenre egy négygyerekes terhes anyát a férje és annak családja Indiában, mert eddig csak lányokat szült, és feltételezték, hogy az ötödik gyerek sem fiú lesz.

Az asszonyt férje családjának házába csalták, majd pedig addig ütötték és égették a testét, amíg el nem ájult - közölte az észak-indiai Barmer városának rendőrsége.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Illusztráció

"Vagy meg akartak ölni, hogy a férjem újraházasodhasson, vagy azt akarták, hogy elveszítsem a magzatot" - idézte a feleséget az Austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Adrenalinvadász nők: Eszter az ejtőernyőzés szerelmesehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120717-adrenalinvadasz-nok-noll-eszter-az-ejtoernyozes-szerelmese.htmlKilenc nőnek vágták le az orrát 2011-ben - Ma is reménytelenül kiszolgáltatottak a pakisztáni nőkhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120626-ma-is-remenytelenul-kiszolgaltatottak-a-pakisztani-nok.htmlA nők nem akarják a szexet, kivéve ha... (18+)http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120530-a-nok-nem-akarjak-a-szexet-kiveve-ha.htmlTöbb mint 15 centit nőtt 60 év alatt a nők átlagos derékbőségehttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20120529-tobb-mint-15-centit-nott-60-ev-alatt-a-nok.htmlDr. Czeizel Endre: A felgyorsult fejlődés így változtatta meg a nőkethttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120126-dr-czeizel-a-felgyorsult-fejlodes-igy-valtoztatta-meg-a-noket.htmlA nőknek is van "korai magömlésük" (18+)http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111028-a-nok-is-szenvednek-a-tul-korai-orgazmustol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.