Súlyos sérülései miatt lett modell a fiatal lány

seb modell brutális kegyetlenség verekedés sérülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fiatal lány súlyos sérüléseket szenvedett, amikor támadói összeverték, mégis hálás, hogy elég erőt adtak neki ahhoz, hogy modell lehessen belőle.
"Hálával tartozom azoknak, akik összevertek, nélkülük nem lennék ma az, aki vagyok""Jobb ember lettem. Általuk váltam sokkal erősebbé és törekvőbbé, köszönöm nekik!"itt láthatsz.


www.briggpeople.co.uk
www.briggpeople.co.uk

A lány támadóit egy figyelmeztetés ellenében elengedte a rendőrség, Sophie azonban a testi sérüléseken túl lelkileg is összetört. "Négyéves korom óta modellkedni szerettem volna. Az eset után azt hittem, örökre búcsút inthetek az álmomnak. Az önbizalmam a béka feneke alatt volt, mégis azt ismételgettem magamnak: erősnek kell lenned!" - tette hozzá a lány. Sophie-nak végül sikerült bekerülnie a modellverseny legjobb kétszáz indulója közé, illetve ebben az évben kiválasztották a londoni olimpia fáklyavivőjének is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.