A K&H Csoport jóvoltából összesen nyolc millió forintos karácsonyi ajándékot kap három gyermek-egészségügyi intézmény.

 A vállalat évek óta a K&H gyógyvarázs programra jelentkezett pályázók között osztja szét a karácsonyi ajándékozásra fordítandó pénzt, hogy ezzel is támogassa a magyar gyermek-egészségügyet. A támogatás elosztásáról a nagyközönség dönt, év végéig lehet szavazni a három jelölt intézményre a Gyógyvarázs honlapján.

A K&H Csoport immár hagyományosan, az idei évben is a K&H gyógyvarázs program számára ajánlja fel azt az összeget, amit üzleti partnerei és munkatársai karácsonyi ajándékozására szánt. A 8 millió forintos összegből  orvosi műszerek, berendezések vásárlásával segíti a magyar gyermek-egészségügyi intézményeket, ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy a jövő társadalmának tagjai mielőbb újra teljes életet élhessenek.

Forrás: K&H

Idén karácsonykor a következő intézmények munkáját segítik gyógyító eszközökkel:
- Korai Fejlesztő Központot Támogató Alapítvány, Budapesti Korai Fejlesztő Központ
- Dr. Kenessey Albert Kórház Gyermekosztálya, Balassagyarmat
- Gyengénlátók Általános Iskolája, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézménye és Diákotthona, Budapest

A K&H Csoport ügyfelei, üzleti partnerei, munkatársai és a nagyközönség véleményét is megkérdezi, hogy okos döntést hozhasson a felajánlás megosztásáról, a szakmai zsűri által javasolt intézmények rangsorolása, és így a támogatás elosztása a szavazataik alapján fog kialakulni. Szavazni a www.khgyogyvarazs.huoldalon lehet december 31-ig, egy kattintással a három jelölt valamelyikére. A szavazatok alapján az első helyezett intézmény 3,5 millió forint értékű, a második helyezett 2,5 millió forint, a harmadik helyezett pedig 2 millió forint értékű műszertámogatást kap.

Forrás: K&H


 
A K&H gyógyvarázs pályázatról

A program országos pályázatának hatálya kiterjed az Országos Egészségügyi Pénztár által finanszírozott, Magyarországon fekvő- és járóbeteg szakellátást végző gyermek-szakkórházak, kórházak, klinikák és országos intézetek gyermekosztályaira, illetve a gyermekmentési tevékenységet végző mentőszolgálatokra. A K&H Csoport a gyermek-egészségügy elkötelezett támogatója, és évről évre tudatosan törekszik arra, hogy a terület változó igényeinek megfelelő lehetőségeket kínáljon fel az egyes intézetek és szakembereik számára.

Gyógyvarázs: Így örültek a gyerekek a játékoknak az Országos Idegtudományi Intézetbenhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121004-gyogyvarazs-igy-orultek-a-gyerekek-az-jatekoknak-az-orszagos-idegtudomanyi.html Gyógyvarázs: Temérdek játék és könyv a hazai kórházaknakhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121001-gyogyvarazs-temerdek-jatek-es-konyv-a-hazai-korhazaknak.html Gyógyvarázs: "21. hétben jártunk, mikor kiderült, hogy hiányzik a kislányunk bal alkarja"http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120904-530-ezer-forint-tamogatast-nyert-a-gezenguz-alapitvany-a-gyogyvarazs.html Gyógyvarázs: "gézengúzok" gyógyulhatnak a Gravoform jóvoltábólhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120904-gyogyvarazs-program-a-gezenguz-alapitvany-nyerte-meg-a-kh-palyazatat.html