Májátültetéstől retteg Molnár Anikó

Forrás: Facebook/ Karma Tv -
betegség Nagy Ő fogyás cukor szindróma Molnár Anikó májátültetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anikó azt állítja, hogy egy önsörfőző-szindróma nevű betegségben szenved, ezért ha nem változtat az életmódján, májátültetés vár rá. 

Molnár Anikó kemény diétába kezdett, hogy megszabaduljon súlyfeleslegétől. "Eddig -17 kiló. Még 7 és kényelmes lesz a régi gatyám. El sem hiszem... A titok: semmi, ami cukorral végződik, semmi hús, étvágycsökkentő és HIT!" – írta akkor közösségi oldalán Anikó. Most azonban kiderült, miért volt szükség erre a drasztikus életmódváltásra" – írja a hot!.

Forrás: Facebook/ Karma Tv

„Egy biorezonancia-vizsgálaton kiderült, milyen ételeket bont le a szervezetem. Életmentő lesz, ha kerülöm a cukrot, mivel önsörfőző-szindrómám van, ami azt jelenti, a szervezetem nem tudja lebontani a cukrot, ezért alkohollá alakítja, amivel súlyosan károsítja a májamat. Meg kellett értenem, ha ezt nem veszem komolyan, akkor májátültetésre lesz szükségem" – magyarázta Anikó, aki megfogadta a terapeuta tanácsát, elhagyta a cukrot és csak édesítőszereket használ.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.