Fotózáson lett rosszul Conchita Wurst

Forrás: NORTHFOTO/IPA MilestoneMedia/Empics Entertainment/Maurizio D'avanzo -
fotózás Conchita Wurst
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes azt állítja, csak a vércukra esett le, ugyanis aznap még egy falatot sem evett. 

"Elsötétült minden és hirtelen összeestem. Délután 3 volt és aznap semmit sem ettem. Egyszerűen csak leesett a vércukrom. Fordult már ilyen elő, nem kell aggódni" - nyugtatta meg környezetét Conchita.

Forrás: Northfoto

Döbbenetes változás! 30 kilót fogyott agyműtéte óta Kozsó - Hosszú idő után megtörte a csendet, és üzent rajongóinakhttp://www.life.hu/drlife/20150512-30-kilot-fogyott-a-balesete-ota-kozso-aki-megtorte-a-csendet-es-uzent-rajongoinak.htmlAlig lehet ráismerni Kozsóra: a zenész a műtéte következményeként alaposan lefogyott, és vonásai is megváltoztak. Dr. LifeOrigoBorzalmas baleset! Kétszer élesztették újjá a Csík zenekar vezetőjéthttp://www.life.hu/drlife/20150512-ketszer-elesztettek-ujja-a-csik-zenekar-vezetojet-csik-janost.htmlKétszer élesztették újjá, majd két hónapig teljesen öntudatlan állapotban volt Csík János, a Csík zenekar vezetője. A zenész most először beszél borzalmas balesetéről.Dr. LifeOrigoSúlyos betegen állt színpadra Gálvölgyi János: "Rettenetes fizikai állapotba került, sokat aggódtunk érte"http://www.life.hu/drlife/20150508-sulyos-betegen-allt-szinpadra-galvolgyi-janos.htmlA Kossuth-díjas színész tüdőgyulladással küzdött, ám ennek ellenére fellépett a Játékszínben a a Vida´m ki´se´rtet ci´mu? boho´zat premierjén. Dr. Life--HIV-pozitív emberek vérével nyomtatta ki számát egy osztrák magazinhttp://www.life.hu/drlife/20150507-hiv-pozitiv-emberek-verevel-nyomtatta-ki-szamat-egy-osztrak-magazin-a-vangardist.htmlA vérrel kevert tintát a Vangardist nevű, homoszexuálisoknak szóló lap különszámához használták fel.Dr. LifeOrigoCsípőjéből és bordáiból építenek új arcot Mickey Rourke-nakhttp://www.life.hu/drlife/20150504-csipojebol-es-bordaibol-epitenek-uj-arcot-mickey-rourke-nak.htmlBár már átesett egy-két nem túl sikeres plasztikai műtéten, a színész - ismerősei szerint - újabb beavatkozásra készül. Úgy döntött, csontpótlással változtat az arcán.Dr. Life--Vállalta az újabb kezeléseket Czeizel Endrehttp://www.life.hu/drlife/20150505-vallalta-az-ujabb-kezeleseket-a-nagybeteg-leukemias-czeizel-endre.htmlAz évek óta leukémiában szenvedő orvos korábban eldöntötte, ha kiújul a betegsége, nem fogad el újabb kemoterápiás kezeléseket. Most azonban másképp döntött. Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.