Nevetséges, hogy a kutyákat el lehet altatni, de az embereket nem...

Fotó: Jonathan Oakes/katiehopkins.co.uk -
felháborodás Katie Hopkins eutanázia kisteherautó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katie Hopkins, a brit médiaszemélyiség az egész világ előtt felvállalta véleményét az eutanáziáról, amin azonban sokak felháborodtak.

„Nevetséges, hogy a kutyákat el lehet altatni, de az embereket nem” – mondta a híresség. „Túl sok idős ember van a földön, akiket egyfajta eutanázia-kisteherautók szedhetnének össze. Tudod, mint a fagyiskocsik, házról házra járnának ” – folytatta a sokak által utált médiaszemélyiség.

Fotó: Jonathan Oakes/katiehopkins.co.uk

Katie egyébként a rádióban és különböző lapokban is eladta már a nagy feltűnést keltő gondolatait. De ezt vajon tényleg így gondolja, vagy csak mondani akart valami hangzatosat, hogy vele foglalkozzanak?

Aki zenét tanul, annak a nyelvérzéke is jobb leszhttp://www.life.hu/drlife/20150728-aki-zenet-tanul-annak-a-nyelverzeke-is-jobb-lesz.htmlElég középiskolás korban elkezdeni a zenei oktatást, hogy pozitív hatásai érződjenek: ezeknek a fiataloknak a hallása és a nyelvi érzéke fejlődik ugyanis – állapítja meg a Northwestern University friss tanulmánya, amely a Proceedings of the National Academy of Sciences (PNAS) című szaklapban jelent meg.Dr. LifeFotó: Bielik István - Origo„Ez a világnap az ünneplésről szól” – gyógyítható a hepatitisz! http://www.life.hu/drlife/20150727-vilagnap-hepatitis-unneples-betegseg-tunet-vakcina.htmlA fertőző májgyulladást okozó hepatitisz világnapja minden évben a betegséget egykor felfedező tudós születésnapjára, július 28-ára esik. Idén minden eddiginél nagyobb az ok az örömre, ugyanis áttörést értek el a gyógyításában.Dr. LifeOrigoStroke-ot kapott Michael Jackson apukájahttp://www.life.hu/drlife/20150727-michael-jackson-apukaja-joe-jackson-stroke-miatt-atmenetileg-megvakult.htmlKét nappal az után lett rosszul a szupersztár apukája, hogy családi partin ünnepelték meg 87. születésnapját.Dr. Life--Ficam, sín és vészhelyzet: Baleset érte a magyar sztárthttp://www.life.hu/drlife/20150727-ll-juniort-rappert-tancproba-kozben-baleset-erte-az-orvosok-hamar-megoldottak-a-problemat-es-sinbe.htmlA rappert hétfő reggel baleset érte, ami miatt rögtön orvoshoz kellett rohannia. Rajongóit azonban már megnyugtatta, hogy a vészhelyzet elmúlt.Dr. Life--Filmet készítettek a legkövérebb ember utolsó napjairólhttp://www.life.hu/drlife/20150727-filmet-keszitettek-a-legkoverebb-ember-utolso-napjairol.htmlMielőtt meghalt, dokumentumfilm készült Nagy-Britannia legkövérebb emberéről, bemutatva, hogyan költött el közel tízmillió forintot gyorskajákra hat év alatt. Dr. LifeNorthfotoRákóczi Ferinek csak az egyik szeme működikhttp://www.life.hu/drlife/20150723-rakoczi-feri-latas-szem-latasserult.htmlRákóczi Ferit valószínűleg már meg sem ismernénk a szemüvege nélkül. Most kiderült, hogy nem csupán azért hord szemüveget, mert az orráig sem lát nélküle.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.