Elképesztő kezdeményezés! Fehérneműben pózoltak a sztómazsákos nők

Forrás: NORTHFOTO -
fehérnemű modell sztómazsák fotó nők szexi crohn-betegség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy csapat hölgy arra vállalkozott, hogy sztómazsákkal az oldalukon, fehérneműben vállalják a naptárfotózást.

A Crohn-szindrómában szenvedő nők levetkőztek, hogy bizonyítsák, a sztómazsák szexi is tud lenni.
A hölgyek, akik vállalták a fotózást, a betegségük miatt sztómazsákkal kénytelenek élni. Samantha Cawley, a fotózás szervezője elmondta, hogy a kezdeményezéssel azoknak a nőknek szerettek volna példát mutatni, akik párjuk előtt szégyellnek levetkőzni és megmutatni sztómájukat.

Forrás: NORTHFOTO

Mi az a sztóma?

Nagyon leegyszerűsítve a dolgot, ha a bélrendszer valamelyik szakasza megbetegszik, akkor olyan műtét válhat szükségessé, amely során eltávolítják a vastagbél (vagy a vékonybél) beteg részét. Attól függően azonban, hogy a bél mely szakaszát érinti a betegség, kialakíthatnak ideiglenesen, tehermentesítő sztóma nyílást, ám sok esetben ez kevésnek bizonyul, mert a végbél a záróizommal együtt eltávolításra kerül. A szakemberek ilyenkor állandó sztómát készítenek. A sztómanyílás tehát az a hely, ahol a széklet távozik a betegből. A Life.hu cikkéből még több infót megtudhatsz a sztómazsákról.

A modell, aki sztómazsákkal lépett a kifutóra

Tabukat döntöget Azmina Verjee. A negyvenéves, Crohn-betegséggel küzdő nő, aki felállt a kifutóra, hogy megmutassa, a test úgy is lehet szép, ha nem tökéletes – megnézheted őt a Life.hu cikkében.
Kislánya sírása ébresztette fel a kómában fekvő édesanyáthttp://www.life.hu/drlife/20150915-kislanya-sirasa-ebresztette-fel-komaban-fekvo-not.htmlNem mindennapi dolog történt egy észak-karolinai kórházban: Shelly Cawley-t újszülött kisbabája ébresztette fel kómájából.Dr. LifeOrigoViccből vett be 35 Viagrát! Ami utána történt, már nem volt vicceshttp://www.life.hu/drlife/20150915-35-viagrat-vett-be-viccbol-egy-ferfi-ami-utan-5-napig-erekcioja-volt.htmlA brit férfi, Daniel Medforth úgy gondolta, hogy nagyon vicces lenne bevenni 35 darab Viagrát egy óra alatt. Nem igazán értjük, hogy miért gondolta így, de a következmények az ő arcáról is letörölték a vigyort.Dr. Life--Ezek a legdurvább plasztik-bakik - Elképesztő sztorik!http://www.life.hu/drlife/20150914-elkepeszto-plasztikai-beavatkozasokon-hajlandoak-atmenni-hogy-szeppe-varazsoljak-magukat.htmlSokan esnek túlzásokba, ha szépészeti beavatkozásról van szó: hallottunk már olyanokról, akik fenékzsírral töltetik fel az arcukat, egy 37 éves férfi pedig műtétek sokaságát vállalta, hogy Supermanre hasonlítson. Íme, a legelképesztőbb történetek. Dr. Life--Így érzi magát Nóci a kórházban töltött idő utánhttp://www.life.hu/drlife/20150911-czifra-noemi-nocinak-mar-nincsenek-fajdalmai.htmlNóci plasztikai műtétje után trombózissal került kórházba, ahol hetekig mozdulatlanul kellett feküdnie. Fél évig még véralvadás gátlót kell szednie, de már nincsenek fájdalmai. "Új arcát" is megmutatta a kameráknak.Dr. Life--Sztárok zsűriztek a gyermekotthonbanhttp://www.life.hu/drlife/20150911-gyermekotthonban-jart-varga-gyozo-es-farkashazi-reka.htmlGyermekotthonba látogatott Farkasházi Réka és Varga Győző, hogy mosolyt csaljanak a kis lakók arcára. A színésznő és az Irigy Hónaljmirigy oszlopos tagja rajzversenyt hirdetett: a gyerekek azt a feladatot kapták, hogy képzeljék el és alkossák meg Aloe Verácskát.Dr. LifeThinkstockErre az összetevőre van szükséged az egészséghez!http://www.life.hu/drlife/20150911-polifenol-osszetevo-ami-megszepit-es-egeszsegesebbe-tesz.htmlKülönböző növények tartalmaznak polifenolt. Ezek a természetes vegyületek szinte minden növényi eredetű élelmiszerben jelen vannak és fontos szerepet játszhatnak egészségünket illetően. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.