Drámai! A legritkább rákban szenved a fiatal testvérpár

Forrás: Northfoto -
diagnózis genetikai rendellenesség egészség rák csontvelő-átültetés esély
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mivel kevesebb, mint 15 estet diagnosztizáltak eddig, egészen hihetetlennek tűnik, hogy egy testvérpárnak mindkét tagja ezzel a betegséggel küzd.

A négyéves Charlie és a kétéves Zoe Couper a világ egyik legritkább genetikai rendellenességében szenved (Familial Monosomy 7), de a csontvelő-átültetésnek köszönhetően esélyt kaptak az egészséges életre.

Forrás: Northfoto

„Tudtuk, hogy a csontvelő-transzpaltáció az egyetlen lehetőségünk. Nem tudjuk eléggé megköszönni a donoroknak a segítséget. A gyerekeink esélyt kaptak az életre. Hihetetlenül boldogok vagyunk” – nyilatkozta az édesanya.

Nem szeretsz egyedül enni? Itt van 5 érv, amiért érdemes!http://www.life.hu/drlife/20151021-egyedul-enni-jobb-ezt-tobb-kutatas-is-igazolja-mertekletes-maradhatsz.htmlEgyedül vagy külön? Párban szép az élet, bizonyos dolgokat kimondottan élvezetes mással csinálni, ez nem feltétlenül vonatkozik az evésre. Íme, 5 ok, amiért jobb, ha egyedül eszel. Dr. Life--Elképesztő vitát szított Gwyneth Paltrow! Félrevezette olvasóit a mellrákról!http://www.life.hu/drlife/20151022-gwyneth-paltrow-szineszno-felrevezeto-cikket-jelentetett-meg-a-mellrakrol.htmlA színésznő Goop nevű életmód blogjában Dr. Habib Sadeghi írt hosszú bejegyzést arról, hogyan függ össze a melltartó viselése és a mellrák kockázata. Dr. Life--Így éli mindennapjait a derekánál összenőtt ikerpár – Videóhttp://www.life.hu/drlife/20151022-igy-eli-mindennapjait-a-derektol-osszenott-ikerpar-video.htmlHihetetlen felvétel látott napvilágot a Thaiföldön élő sziámi ikerpárról, Pinről és Panről, akik 4 kézzel és 2 lábbal élik együtt életüket. Dr. LifeNicole Kidman arca simább, mint egy harmincaséhttp://www.life.hu/drlife/20151022-nicole-kidman-araca-a-botoxtol-simabb-mint-egy-harminc-evese.htmlA 48 éves színésznő szinte megszállotja a botoxnak, melynek segítségével arcát olyan simára varázsolta, hogy azt akár egy harmincéves nő is megirigyelhetné. Dr. Life--Minden idők legtöbbet plasztikázottjai: 5 sztár, akik nem kímélték maguktól a sebészkést http://www.life.hu/drlife/20151020-axl-rose-courtney-love-melanie-griffith-mar-nem-hasonlit-onmagara-plasztikremek-lettek.htmlSzépek, sikeresek, fiatalok... voltak egykor. Ők azonban meg akarják állítani vagy éppen vissza akarják forgatni az idő kerekét, hogy a korukkal járó ráncok távolról se látszódhassanak. Egyesek - talán a média hatására - "kissé" túlzásba vitték mindezt, ők öten mindenképp! Dr. Life--84 milliót költöttek, hogy Barbie és Ken lehessen belőlükhttp://www.life.hu/drlife/20151021-barbie-es-ken-baba-84-milliot-koltottek-mutetekre.htmlEgy francia pár, a 20 éves Anastasia és a 23 éves Quentin egész életüket arra akarják feltenni, hogy babává változzanak. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.