Létezik, hogy Kulka János már kutyát sétáltat: Állítólag igen!

Kulka János kutyasétáltatás színész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lapinformácók szerint jó hírek érkeznek a színészről: a legfrissebbek szerint János kifejezetten jó fizikai állapotban van. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a minap kutyasétáltatás közben futottak össze vele.

"Budán sétáltam a gyerekekkel, amikor szembe jött velem Kulka János és a testvére, Janina" - mesélte egy a szemtanú a Borsnak.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

"Először fel sem tűnt, hogy ők azok, csak amikor közel értek, akkor ismertem fel. Hiába volt meleg, sapka volt János fején, olyan vékony kötött, egészen a szeméig behúzva. Hogy csak álcázni akarta magát, vagy elrejteni a műtétje nyomait? Azt nem tudom" - tette hozzá a rejtélyes informátor, majd így folytatta:

"Mindenesetre meglepően jól nézett ki. Újra olyan volt, mint amikor színházban láttam, szép tartása volt, egyenes háttal lépkedett, büszkén és kifejezetten jó kondícióban lévőnek tűnt. Egy helyes kutyát sétáltattak, talán Labradort vagy Golden Retrivert.

János fogta a pórázt, ami azt jelenti, hogy jó kondiban van, hiszen az eb bármikor elránthatná, ha nem lenne elég erős"

- fejtegette az olvasónk, aki reméli, hogy János hamarosan színpadon áll majd.

"Egyedül a szeme csillogása nem volt olyan erős, mint régen" – meséli a találkozás legmeghatóbb pillanatát a névtelen informátor.

"RÁM MOSOLYGOTT, ÉN PEDIG VISSZA, AKKOR LÁTTAM A SZEMÉBEN EGY CSEPPNYI ELCSIGÁZOTTSÁGOT. DE MAJD ÖSSZESZEDI MAGÁT ÉS ÚJRA JÁTSZIK NEKÜNK!"

Friss hírek Kulka Jánosról - Barátja mesélt a színész állapotárólhttp://www.life.hu/drlife/20160614-mar-bot-nelkul-jar-kulka-janos.htmlMár bot nélkül jár, gyors gyógyulásával pedig az orvosait is megdöbbentette Kulka János. Egy barátja mesélt erről. Dr. Life--Újabb hírek Kulka Jánosról: otthonában, egyedül gyógyul a színművészhttp://www.life.hu/drlife/20160606-kulka-janos-szinmuvesz-otthonaban-gyogyul-egyedul.htmlSajtóértesülések szerint a testvérén és a rehabilitációs szakembereken kívül nem enged be mást a lakásába a színművész, akit április elején agyi infartkussal szállították kórházba. Dr. Life--Örömhír! Kulka János mától otthonában gyógyulhathttp://www.life.hu/drlife/20160518-kulka-janos-szinesz-akit-intenziv-osztalyon-apoltak-szerdatol-otthonaban-gyogyulhat.htmlA színész családja közleményben közölte, hogy a rehabilitáció Kulka János otthonában folytatódik. Dr. Life--Kulka János állapota lassan, de javulhttp://www.life.hu/drlife/20160526-kulka-janos-szinesz-allapota-lassan-javul-bizakodo-de-sokszor-levert.htmlJó hírek érkeztek Kulka Jánosról: a színész a napokban elhagyhatta a kórházat, és otthonában folytatja a gyógyulást. Dr. Life--Rehabilitációs intézetben tanítják újra járni Kulka Jánosthttp://www.life.hu/drlife/20160513-rehabilitacios-intezetben-tanitjak-ujra-jarni-kulka-janost.htmlEgy agyvérzésen átesett betegekkel foglalkozó rehabilitációs intézetbe szállíthatják nemsokára Kulka Jánost. A színész egyre jobban van, az intézetben orvosok és gyógytornászok tanítják majd újra bot nélkül járni. Dr. Life--Kulka családja újra megszólalt: "János állapota gyorsabban javul"http://www.life.hu/drlife/20160427-kulka-janos-sokkal-jobban-van-gond-nelkul-kommunikal-kozlemeny-a-csaladtol.htmlA művész hozzátartozói valószínűleg megelégelték az elmúlt napokban felröppent híreket, ezért kiadtak egy friss tájékoztatást a színművész állapotával kapcsolatban. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.