Gálvölgyi János kórházba került! Hirtelen lett rosszul a színész

Fotó: Bielik István - Origo -
betegség Gálvölgyi János vérnyomás kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem érkezett meg előadására Gálvölgyi János, ugyanis hirtelen rosszul lett, ami miatt kórházi ellátásra szorult.

Hiába várta a közönség Gálvölgyi Jánost, és társát, Benedek Miklóst, nem érkeztek meg. Sajnos Gálvölgyi rosszul lett, ezért azonnali ellátásra szorult. Az előadás természetesen elmaradt.

Fotó: Bielik István - Origo

"János beteg lett, le sem kellett mennünk a Balatonra. Rendetlenkedett a vérnyomása, volt már egyszer ilyen. Kórházba került, úgy tudom, kivizsgálják. Őrült hőség volt szombaton, ez megviseli az embert. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan jobban lesz" - nyilatkozta a Borsnak Benedek Miklós.

A lap információi szerint viszont egyelőre nem engedik még ki a kórházból a színművészt.

Új, egyszerűbb módszerrel szűrhető ki a HPV-vírushttp://www.life.hu/drlife/20160629-a-hpv-virus-szuresere-uj-es-egyszerubb-modszer.htmlSokan a méhnyakrák kialakulásával kapcsolatban hallottak eddig a HPV-vírusról, amely számos daganatos megbetegedéshez vezethet. Évente nagyjából 1500 nő kap lesújtó, orvosi beavatkozást jelentő leletet a nőgyógyászától, ennek ellenére általánosságban még mindig sokan félnek elmenni rákszűrésre. Egy ma már elérhető egyszerű teszt segítségével könnyen kideríthető, hogy valaki hordozza-e a vírust, és ezáltal veszélyezteti-e önmaga, illetve más egészségét. Dr. Life--Dolly, az első klónozott emlős 20 éve jött a világrahttp://www.life.hu/drlife/20160703-dolly-az-elso-klonozott-emlos-20-eve-jott-a-vilagra.htmlHúsz éve, 1996. július 5-én született meg Skóciában a világ első, testi sejtből klónozott emlőse. A Dolly névre keresztelt nőstény bárány hat és fél évet élt. Dr. Life--Kivédhető lenne szinte minden stroke?http://www.life.hu/drlife/20160629-szinte-minden-stroke-ot-meg-lehetne-elozni.htmlEgy friss kutatás eredménye szerint a világon előforduló valamennyi stroke-os esetet olyan módosítható viselkedési formák okoznak, mint például a dohányzás, az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. Dr. Life--Ralph Fiennes lebénulhathttp://www.life.hu/drlife/20160703-ralph-fiennes-lebenulhat-a-fel-oldalara-a-sztar-egy-szerep-miatt-kenyszerul-erre.htmlA Harry Potter filmek sztárja egy interjúban beszélt arról, hogy mennyire megviseli a legújabb szerepe. A hírek szerint súlyos következmények lehetnek. Dr. LifeAFPNe tömd cukorral a jóllakott babád!http://www.life.hu/drlife/20160702-az-elso-ket-evben-kulonosen-oda-kell-figyelni-a-taplalkozasra.htmlA kisgyermekek táplálkozása a fogantatástól az első két évig nagy mértékben befolyásolja későbbi hajlamukat a cukorbetegségre és szív- és érrendszeri megbetegedésekre - mondta a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke szombaton az M1 aktuális csatornán.Dr. LifeOrigoGondolnád? 6 szokás, amelyek ugyanolyan károsak, mint a dohányzáshttp://www.life.hu/drlife/20160629-6-szokas-amelyek-olyan-karosak-mint-a-dohanyzas-koztuk-az-ulomunka-az-alvasmegvonas.htmlSokan azt gondolják, ha nem dohányoznak, akkor már eleget tettek az egészségük megőrzése érdekében, pedig van néhány rossz szokás, amely a szakemberek szerint legalább annyira ártalmas, mint a cigaretta. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.