Détár Enikő műtét színésznő Macskák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Enikő májusban vette észre, hogy valami baj van a térdével, ám miközben a színpadon játszott, a nézők nem is sejtették, hogy milyen fájdalmakkal küzd. 

"A Macskák című musicalben csúszom-mászom, néha térdre is kell rogyni, és ez idő után már iszonyatosan fájt. Először egy gyógytornász terapeutához mentem, aztán az MR-vizsgálat kiderítette, hogy porcleválásom van. Nem akartam akkor rögtön műtétet, mert tudtam, hogy rengeteg feladat vár még rám" - emlékezett vissza Enikő, akit végül csak pár hónappal később műtöttek meg, mivel a színésznő még meg akarta várni a nyár végét. Addig is gyógyszert és kenőcsöt használt, valamint

injekciót kapott.

"Bevallom, káromkodva sírtam a fájdalomtól!" - mesélte Enikő a Best magazinnak.

Forrás: MTI

Bár a műtét megszüntette a fájdalmat, a történtek mégis nagy hatással lehetnek Enci életére. Nagy az esélye ugyanis, hogy a fizikai megterhelés elkerülése miatt

meg kell válnia a Macskákban játszott szerepétől.

"Harminc éve vettem át a diplomámat, és azonnal szerepet kaptam ebben a musicalben. Nemrég kiszámoltam: az eddigi életemben többet voltam benne, mint amennyit nem. Már három évvel ezelőtt megfordult a fejemben, hogy ki kellene szállni, és most, hogy ilyen a térdem, lehet, hogy soha többé nem játszom a Macskákban."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.