Hollywoodban bizony előny a tökéletes test – legyen az ember lánya 20 vagy 70 éves. Az álomgyárban kevesen vannak, akik még sosem feküdtek kés alá, és még kevesebben azok, akiknek ezt el is lehet hinni. 2016-ban is voltak plasztikabotrányok: mutatjuk is, kik kavarták fel legjobban az állóvizet.

Kylie és Kendall Jenner

Listánk legfiatalabb tagja a Kardashian-Jenner klán üzletasszonya, a 19 éves Kylie Jenner. A celeblány rengeteget változott az utóbbi években; szerinte ez csak az idő múlása miatt van.A mellei mindenesetre hatalmasak lettek, Kylie azonban azt hangoztatja, a hormonok okozták a változást. Persze a celeb nem arról híres, hogy szereti beismerni a szépészeti beavatkozásait: a lány csak idén nyáron vallotta be, hogy az ajkait sem a genetikának köszönheti. Év végén pedig kisebb botrányt robbantott ki az is, hogy minden jel szerint Kylie nővére, Kendall is feltöltette ajkait. 

Kendall és Kylie JennerForrás: Instagram/kingkylie

Melania Trump

Az újdonsült first lady ugyan nem idén műttette meg magát, de Donald Trump győzelmével igencsak előtérbe kerültek az egykori modell szépészeti beavatkozásai. Orrműtét, botox és mellplasztika – hogy csak néhányat említsünk Melania listájáról, akire rá sem lehet ismerni a róla évekkel ezelőtt készült képeken. 

Plasztikai műtétjeiről híres Melania TrumpForrás: AFP

Meg Ryan

Évekkel ezelőtt nem volt romantikus limonádé Meg Ryan nélkül, most azonban egy rendező sem mer vele dolgozni. Sajnos ugyanis be kell látni, az ő arcával már csak ijesztgetni lehet. Az 54 éves sztár idén nyáron jelent meg a Tony-díj átadóján, és bár a ruhája mesés volt, az arca rémületes látványt nyújtott. 

Meg Ryan 2016-ban a Tony-díjátadónForrás: AFP/2016 Getty Images/Theo Wargo

Nicole Kidman

Az ausztrál filmcsillag sem tud leállni, ha szépészeti beavatkozásokról van szó. Egy ideig úgy volt, befejezi a plasztikázást, mert ő is rádöbbent, nagy hibát követett el. Idén ősszel azonban valószínűleg mégiscsak beadta a derekát, immár sokadszor: novemberben egy színházi díjátadón jelent meg Nicole, és a róla készült képeken jól látszik, az arcizmai már egyáltalán nem mozognak. 

Nicole KidmanForrás: AFP

Priscilla Presley

Hasonlóan sokkolóan fest mostanában Priscilla Presley is, aki ugyan idősebb Nicole-nál, de valószínűleg legalább annyi plasztikai beavatkozás van a számláján, mint kolléganőjének. Elvis egykori neje egy talkshow vendége volt pár hete, a róla készült videón azonban a rajongói kiakadtak, és volt, aki egyenesen Frankeinsteinnek nevezte az egykor gyönyörű sztárfeleséget. 

Priscilla PresleyForrás: AFP/Valerie Macon

Faye Dunaway

Vannak, akik tudják, hol van a határ a szépészeti beavatkozásokkal, és vannak, akik nem: Faye Dunaway is közéjük tartozik.

Faye DunawayForrás: AFP/Loic Venance

A 60-as évek szexszimbóluma sem tudott megbirkózni az idő múlásával, ennek eredményeként most már csak árnyéka önmagának. A 75 éves színésznőt idén bevásárlás közben fotózták le, az eredmény döbbenetes volt! 

Pezsgőarany szemhéjkrémForrás: AFP
2 plasztikaellenes sztár, akik idén buktak le
Csak semmi makeup, plasztika - Cameron Diaz korábban szerette hangsúlyozni, hogy a természetesség fontos számára, pláne, miután évekkel ezelőtt túltolta a botoxot. Idén mégis lebukott, méghozzá egy klinika előtt, ahol fotókat is készítettek róla. De így járt Gisele Bündchen is, aki állítólag a melleit nagyobbíttatta meg. A modell egy burkában ment a klinikára, mert azt hitte, azzal kijátszhatja a fotósokat, ez azonban nem sikerült neki.