Fogfájással ment orvoshoz a lány, de kiderült, hogy rákos

Forrás: Northfoto -
csontrák fogfájás rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fájó foggal fordult orvoshoz a fiatal koreai lány, de a problémája nem volt olyan egyszerű, mint ahogy azt ő gondolta. Kiderült, hogy nem tömésre, vagy fúrásra van szüksége, a baj ugyanis annál jóval nagyobb: halálos betegségére derült fény.

Teljesen ledöbbentette a diagnózis a 27 éves koreai lányt. Kis fogorvosi problémának hitte a fájdalmát, arra gondolt, hogy a fúrás és a tömés majd megoldja, de nem így lett. Hiába fordult fogorvoshoz, a doki nem tudta megoldani a gondját. Ezután keresett fel egy specialistát, aki a röntgen vizsgálat után rögtön látta, milyen súlyos a lány helyzete.

Jennie Yoo Forrás: Northfoto

Jennie Yoo-ról ugyanis kiderült, hogy csontrákkal küzd. A fiatal lány nagyon megrémült a hír hallatán. "Azt hittem valami kis fogprobléma. Ám amikor az orvos nem tudta rendbe hozni, elkezdtem aggódni, ezért mentem el egy másik szakértőhöz, aki csinált egy röntgent.

Nagyon nagy sokk volt, amikor azt mondták, csontrák van az állkapcsom körül"

- mondta a lány a Mirrornak. Jennie állapota azóta sem javult, sőt, egy grapefruit nagyságú daganat nőtt az arcán. Az orvosok szerint nem operálható, de még sok kemoterápiás kezeléssel a lánynak van esélye a gyógyulásra. Jennie nem is akar mást, csak, hogy végre visszakapja az életét.

Karácsonykor jelentkező nyavalyák, amelyeket idén kikerülhetszhttp://www.life.hu/drlife/20161213-karacsonykor-jelentkezo-megbetegedesek-igy-kerulheted-ki-oket.htmlDecember egyet jelent az ünnepekre való készülődéssel, a (jobb esetben) havas tájjal, a karácsonyi vásárok forgatagával és illatával, a koccintásokkal, a finom vacsorákkal és potyasütikkel – és egyben az ezzel együtt jelentkező meghűléssel, a gyomorrontással és a céges partik után jelentkező macskajajjal. Tippjeink segítségével elejét veheted mindezeknek, hogy csak a szép pillanatok maradhassanak meg az év legvarázslatosabb hónapjából. Dr. LifeOrigoA botox mentette meg Victoria Miller életét http://www.life.hu/drlife/20161213-a-botoxkezeles-mentette-meg-victoria-miller-eletet.htmlBorzalmas migrénnel küzdött a fiatal nő, Victoria Miller. Ezerféle gyógymódot kipróbált korábban, ám végül - meglepő módon - a botox segített rajta. Dr. LifeThinkstockFának beszélő György és a fiúölő Iván cár: Őrült uralkodók a történelembenhttp://www.life.hu/drlife/20161212-orult-uralkodok-a-tortenelemben.htmlEgy nemzet sorsa forog kockán, ha az uralkodója születés, nem pedig alkalmasság alapján kerül az ország élére. Most összegyűjtöttünk négy olyan királyt, illetve királynőt, akik a korabeli és az utókor feljegyzései szerint is súlyos mentális problémákkal küzdöttek. Dr. Life--Zacher Gábor: "Én is gyakorló függő vagyok"http://www.life.hu/drlife/20161213-zacher-gabor-ezektol-a-dolgoktol-fugg-maganeleterol-vallott.htmlA VIASAT3 műsorából kiderült, hogy a népszerű toxikológus saját maga is függő: két nagy szenvedélye a pipázás és a mogyorós csoki. Dr. LifeOrigoSúlyos agyhártyagyulladás miatt kezelnek újabb fiatalt az intenzívenhttp://www.life.hu/drlife/20161213-agyhartyagyulladas-miatt-ujabb-fiatal-kerult-intenzivre.htmlIntenzív osztályra került az a fiatal, akit súlyos agyhártyagyulladás miatt szállították kórházba. A 20 éves fiú állapota nagyon kritikus, egyelőre azt sem tudni, hogy életben marad-e. Dr. Life--Negyedszer is megházasodott Janice Dickinson, az emlőrákos modellhttp://www.life.hu/drlife/20161213-janice-dickinson-a-rakos-modell-meghazasodott.htmlHihetetlenül elegánsan, gyönyörű ruhában vonult negyedszer oltár elé a 61 éves Janice Dickinson. Az emlőrákkal küzdő modell pszichológus kedvesének fogadott örök hűséget, és betegsége ellenére lenyűgöző formában volt. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.