Hajós András betegséggel küzd, ez okozza a fogyását is

Forrás: TV2 -
betegség Hajós András fogyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres humorista a közösségi oldalán adott magyarázatot fogyására. Természetesen, ezúttal is igyekezett viccet csinálni a dologból. 

Hajós András mostanában fogyni kezdett, de nem lehetett tudni, hogy mi áll a súlyvesztés hátterében. A napokban a közösségi oldalán számolt be arról, hogy nem durva diétának, hanem bizony egy titokzatos betegségnek köszönheti fogyását Hajóstól már megszokhattuk, hogy mindenből poént csinál, nem volt ez másképp ezúttal sem.

"Újra 100 alatt! Az elmúlt hetekben kidolgoztam egy forradalmian új fogyási módszert, a neve: betegség! Nemsokára stadionokat töltök meg és oktató DVD is lesz. Meg vírusmarketing."

Sajnos azonban a dolog nem annyira banális, mint amilyennek András mutatja. A 47 éves dalszerző egy korábbi posztjában arról írt, hogy egyáltalán nem érzi jól magát. A vírusfertőzés ellenére nem lazít a munkatempón, így nem meglepő, hogy a gyógyulási folyamat is elhúzódik.

Nem András az egyetlen híresség, aki betegséggel küzd, a közelmúltban Bódi Sylvinek is kijutott a vírusfertőzésből, de Balázs Fecó egészsége sem tökéletes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.