Komoly műtéten esett át Ganxsta Zolee édesapja, Zana József

Forrás: TV2 -
Ganxta Zolee műtét Zana József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zana József komoly gerincműtéten esett át, ugyanis az eddig alkalmazott kezelések nem segítettek a tanár állapotán. 

Egy becsípődött ideg okozott éveken keresztül komoly fájdalmat Zana József számára valamelyik gerinccsigolyájánál. Ennek kezelésére számos fájdalomcsillapítót kapott, ám ezek egyike sem szűntette meg a kellemetlen érzést.

Zana József végre nem érez fájdalmat Forrás: TV2

Két komoly infúziós kezeléssel is próbálták már orvosolni a becsípődést, ám ezek egyike sem hozta a várt eredményeket, ezért a színész úgy döntött, hogy megoperáltatja magát. A János Kórházban elvégzett beavatkozás jól sikerült, József azóta tünetmentes.

"A műtét estéjén már saját lábamon mentem mosakodni és azóta sem érzek fájdalmat"

Óvd a gerincedet - fontosabb, mint gondolnád!

Joseph Pilates mondta egyszer: "Annyi éves vagy, ahány éves a gerinced." És milyen igaza volt! A gerincprobléma mára népbetegség lett: nemcsak a számítógép előtt ülők küszködnek vele, de a fiataloknak is gyakran fáj a hátuk, sőt azoknak is, akik rendszeresen mozognak. A cikket itt tudod elolvasni.

A színész két hét múlva fog visszatérni a színpadra fiával, Ganxta Zoleeval. Apa és fia életükben először szerepelnek majd közös színdarabban, amely a Zana nélkül mit érek én címet viseli. - írta meg a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.