Kulka János egy néma filmszereppel tér vissza

Fotó: Dobos Tamás/kulkajanos.hu -
Kulka János film Néma csönd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színművész súlyos stroke-ja óta elzárkózik a nyilvános megjelenésektől, azóta szerepeket sem vállalt, hiszen a felépülése az első. Nemsokára azonban visszatér a filmvászonra, ugyan egyelőre csak néma szerepben.

Tavaly áprilisban szállították kórházba a színművészt, ahol életmentő műtétet hajtottak végre rajta. Azóta azon dolgozik, hogy mihamarabb felépüljön, és újra a régi legyen, addig viszont jóformán elzárkózik a külvilágtól. Nem sok nyilvános szereplésen vett részt azóta, viszont a múlt vasárnap megrendezett Magyar Filmhéten tiszteletét tette.

Kulka János a filmvásznon tér vissza Fotó: Dobos Tamás/kulkajanos.hu

Nemsokára azonban a filmvásznon láthatjuk viszont Kulka Jánost, aki még nem épült fel teljesen, Éppen ezért egyelőre csak egy néma szerepet kapott a Blikk információi szerint Ujj Mészáros Károly rendező új filmjében, egy skandináv típusú krimiben. A forgatásokat márciusban kezdik. Kulka János eddig mindent megtett azért, hogy szerepelhessen a filmben, hiszen a rendező előző alkotását is imádta. Egy informátor szerint mivel a beszéde még nem tökéletes, kompromisszumos megoldás született. "A mozgással semmi gond, rendszeresen, heti többször jár edzeni, sőt már vezet is. Sajnos azonban a beszéde még nem tökéletes, éppen ezért nem szeretett volna szöveges szerepet. Végül született egy kompromisszumos megoldás, János szerepel ugyan a filmben, de néma marad" - mondta a lapnak egy bennfentes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.