Tahi Tóth László agyműtéten esett át, ami a lehető legjobban sikerült. A kórházban töltött hónapok után végre hazatérhetett, és elindult a felépülés útján, ugyan a járással még vannak problémák.

Tahi Tóth Lászlót hónapokkal ezelőtt szállították kórházba, komoly beavatkozáson esett át. A Jászai Mari-díjas színművésznek agyműtétje volt, ami után hosszú ideig kellett még a kórházban lábadoznia. Szerencsére a beavatkozás jól sikerült, és már haza is térhetett a színész, de még nem épült fel teljesen. A járással akadnak gondjai, kis egyensúlyproblémával küzd.

Tahi Tóth László még gyakorolja a járástFotó: Mudra László - Origo

"Remekül vagyok, úgy érzem, meggyógyultam! Kisebb egyensúlyproblémáim ugyan még vannak, de szorgalmasan gyakorlom a járást" – mondta a Best magazinnak a színész, akit visszavár Eszenyi Enikő, amikor majd arra készen áll. Egyelőre a színész annak is örül, hogy otthon lehet. "Csodálatos újra itthon lenni, olyan, mint a mesében! A kórterem és a műtő után felüdülés újra ebben a gyönyörű környezetben lenni. A kórházban fel sem fogtam, mennyire nagy a baj, így nem is féltem a műtéttől" – mondta Tahi Tóth László.