Egy szálloda erkélyéről zuhant ki Zita, több csigolyáját eltörte. 6 métert esett, szerinte a sportos életmódjának köszönheti, hogy nem halt meg rögtön.

Zita egy szálloda erkélyéről zuhant ki, ugyanis a fakorlát kiszakadt a helyéről, és hat métert esett. A személyi edzővel két éve történt a baleset, felépülése körülbelül egy évbe került. Két csigolyája eltört, egy nyakcsigolyáját kivették, azóta is fém tartja.

Egy évig tartott Zita felépülése - Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

"Hónapokig két mankóval jártam, ülve aludtam. Egyedül a sportnak köszönhettem, hogy a testem erős volt, és nem haltam ott meg. Lelkileg túl vagyok rajta, de mindenestül újra kellett építenem az életemet" - mondta a Borsnak Zita, aki elvesztette a vendégeit és 22 ezer forintos táppénzből kellett megélnie. A szálloda viszont nem reagált. A baleset után hiába kerestem az igazgatót, folyton leráztak. Egy idő után feltűnt, hogy a telefonkezelő agresszíven elutasít. Senki nem kért bocsánatot" - mondta Zita, aki perre ment a szállodával, de az ügyük lassan halad. "Ugyanaz a mozgás már nem megy, mint a baleset előtt. A jobb oldalam szúr, nehéz súlyt nem tudok felvenni. Talán sosem lesz ugyanolyan a mozgásom" - mondta a személyi edző.