Lady Gaga betegsége gyógyíthatatlan

Forrás: Getty Images for NARAS/2018 Kevin Mazur/Kevin Mazur -
betegség fibromyalgia gyógyíthatatlan beteg Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lady Gaga maga jelentette be, hogy komoly betegségben szenved, ami miatt lemondta 10 európai koncertjét is. Kiderült, hogy fájdalmaira nincsen gyógymód, csak enyhíteni tudják a tüneteket. 

Egészségi okokból lemondta Lady Gaga európai turnéjának utolsó állomásait, melyet szombaton jelentett be a koncertet szervező iroda. Az énekesnő komoly fájdalmakkal küzd, ezért nem tudja teljesíteni a fellépéseket. Kiderült, hogy a sztár egy bizonyos fibromyalgia nevű betegségtől szenved, ami egy nagyon alattomos kór.

Lady Gaga betegségére nincsen gyógymód Forrás: Getty Images for NARAS/2018 Kevin Mazur/Kevin Mazur

Diagnosztizálni is nehéz, ráadásul nagyon nagy fájdalmakkal jár. Mint kiderült,

gyógymód sincs erre a betegségre. Csak annyit tehetnek, hogy a tüneteket kezelik,

és próbálják minél elviselhetőbbé tenni a betegek számára, de nincs kimondott kezelése a kórnak. Az életmódváltás alapvető a betegség tüneteinek enyhítésére, ezen kívül a fájdalomcsillapító gyógyszerek segíthetnek, valamint a stressz minimalizálása.

A fibromyalgia ugyanis nagyon sok mindenre kihat, de főként az izmokat és a lágy szöveteket érinti.

A legfőbb tünetei közé tartozik az egész testre kiterjedő izom- és ízületi fájdalom, a fáradékonyság, a depresszió, a szorongás, illetve a csökkent fájdalomtűrés és a nyomásérzékenység a test bizonyos pontjain.

"Jó látni, ahogyan az aspergeres fiunk segít a matekban a számolászavarral harcoló húgának"http://www.life.hu/drlife/20180201-azt-mondtak-hogy-szorongo-vegul-aspergerrel-diagnosztizaltak.htmlSzentgyörgyi Andreának és férjének három gyermeke van. Legidősebb fiuknál, Máriusznál 2016-ban diagnosztizálták az Asperger-szindrómát. Ezután Andrea is diagnosztizáltatta magát. Odáig azonban nagyon hosszú és tanúságos volt az út. Dr. LifeOrigoIlyen gyönyörűen énekel a kislány, aki hamarosan megvakul - Videóhttp://www.life.hu/drlife/20180205-ilyen-gyonyoruen-enekel-a-kislany-aki-hamarosan-megvakul-video.htmlMár közel 3 millióan látták azt a videót, amelyben egy mindössze 9 éves kislány énekel gyönyörű hangon. A kis Emma olyan betegségben szenved, amelynek következtében hamarosan megvakul. Dr. LifeOrigoKét hetet töltött terápián Selena Gomezhttp://www.life.hu/drlife/20180205-ket-hetet-toltott-terapian-selena-gomez.htmlA két hetes tárpia után Selena Gomez erősebb mint valaha, párja, Justin Bieber pedig mindenben támogatja. Dr. Life--Jóindulatú daganatot találtak a dán királynő férjének tüdejébenhttp://www.life.hu/drlife/20180205-joindulatu-daganatot-talaltak-a-dan-kiralyno-ferjenek-tudejeben.htmlTüdőgyulladás kezelése során jóindulatú tüdődaganatot diagnosztizáltak II. Margit dán uralkodó férjénél - jelentette be pénteken a királyi palota. Dr. Life--Sasvári Sándor súlyos balesete óta először állt színpadrahttp://www.life.hu/drlife/20180204-sasvari-sandor-balesete-ota-eloszor-allt-szinpadra.htmlJanuárban, lovaglás közben érte baleset Sasvári Sándort. A szörnyű sérülés után először állt színpadra. Dr. Life--Így "méregtelenít" Gwyneth Paltrow: időközönként kávét pumpál a végbelébehttp://www.life.hu/drlife/20180204-gwyneth-paltrow-meregtelenitese-kavet-a-vegbelbe.htmlGwnyeth Paltrow a minap "tökéletes" anális közösüléshez adott tippeket, most pedig valami még elképesztőbbel állt elő. Nos, most is a fenék került a fókuszba, új agymenésével pedig úgy tűnik, divatot teremt. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.