Több mint 50 kilót fogyott Amy Wilson, aki leszokott a csokiról és a gyorskajáról. Elmondása szerint függő volt, és soha, egyetlen egyszer sem mondott nemet a cukros dolgokra és az olajban sült ételekre. Sőt, olyan is volt, hogy napokig csak csokoládét evett.

Amy mindig tudta, hogy túlsúlyos, de sosem érdekelte igazán. A fordulópontot az hozta meg az életében, hogy a barátnője felkérte koszorúslánynak. Ekkor gondolt először fogyókúrára, 108 kilósan. Azt hitte, hogy sikerül majd leadni a felesleges kilókat úgy, hogy számolja a kalóriákat, de a csokoládéfüggősége megakadályozta ebben. Aztán csatlakozott a Slimming World szervezethet, és megváltozott az élete. Az első héten mindössze egy kilót fogyott, amit a másodikon vissza is hízott, de nem adta fel. A harmadik héten aztán lement róla két kiló, és ez meghozta az áttörést.


Amy most 50 kiló, és sokkal egészségesebben étkezik, ügyel arra, hogy az ételeket maga készítse el. A csokiról és a gyorsakjáról végleg lemondott - írta a Bors a BurtonMail nyomán.