Nagy Dániel, azaz Dana a TV2 Áll az alku című műsorából vihetett haza hatalmas nyereményt. A játékos kijelentette: a nyeremény egy részéből 19 hónapost keresztfiát, Ábrist támogatja majd, aki izomsoradással küzd. 

"Ahol tudtam, eddig is támogattam őt, nagyon sok helyen gyűjtünk neki kis adományos dobozkákkal, jótékonysági rendezvényeket szervezünk, és szerencsére az életemben nincs most olyan helyzet, ami megoldásra vár, így egyértelmű volt, Ábris gyógyulására fordítom a pénz egy részét" - mondta a Borsnak Nagy Dániel, azaz Dana, aki a TV2 Áll az alku című műsorából vihetett haza hatalmas nyereményt. Ennek egy részéből pedig izomsorvadással küzdő 19 hónapos keresztfiát, Ábrist támogatja. Így biztosan jó helyre kerül a 9,1 millió forint.

Nagy Dániel keresztfiát támogatja nyereményébőlForrás: TV2

A férfi 37 adásban szerepelt, mire játékosként sorra került. Béry-Januskó Ábris már számos külföldi kezelésen és öt injekción van túl, rengeteget javult. A gerincvelői izomsorvadásos kisfiú eddig a kezét sem tudta felemelni, mára azonban már saját kis kerekesszékével közlekedik és tabletjén is képes játszani.