Gyakrabban válnak pszichopatává azok, akik ízesítés nélkül isszák a kávét

Forrás: Shutterstock -
kutatás pszichopata kávé felmérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kutatás szerint azok az emberek, aki cukor és tej nélkül, feketén isszák a kávéjukat, könnyen pszichopatává válhatnak.

Mindig meglepődsz azon, ha valaki ízesítés nélkül, feketén issza a kávét? Eddig azt gondolhattad, rossz az ízlése az illetőnek, most pedig kiderült, hogy más jellemzőkre is utalhat ez a furcsa szokás.

A Health.com azt írja, a fekete kávét ivó emberek hajlamosak lehetnek arra, hogy idővel pszichopatává váljanak. Ugyanez vonatkozik a többi kesernyés ízű étel és ital (például a retek vagy a tonik) kedvelőire is.

A szakemberek összesen ezer embert kérdeztek meg étkezési és kávéfogyasztási szokásaikról és arra a következtetésre jutottak, hogy a keserű ízek kedvelői gyakran nárcisztikus jellemmel bírnak, hajlamosabbak lehetnek az agresszióra és a szadizmusra.

Lehet, hogy óvakodnod kell azoktól, akik feketén isszák a kávét Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.