Oláh Ibolyát egy titokzatos kopasz férfival látták összebújni egy szórakozóhelyen: fotó

Oláh Ibolya titokzatos férfi Megasztár
A Megasztár egykori felfedezettje, Oláh Ibolya bár vállaltan egy nővel él együtt, ezúttal egy titokzatos, kopasz férfival kapták lencsevégre. 

Oláh Ibolya őszintén felvállalta néhány éve, hogy egy nővel él együtt, akibe nagyon szerelmes. Bár Ibolya a magánéletéről szinte sosem nyilatkozik, úgy tudtuk, a kapcsolata komoly, és évek óta együtt él a szerelmével. Ezúttal azonban

egy férfival kapták lencsevégre egy nyilvános szórakozóhelyen.

A Ripost olvasóriportere fotózta le Ibolyát és az idegen férfit. A fotó beküldője szerint nem zavartatták magukat, összebújva egymás fülébe sugdosva beszélgettek, majd a férfi egy finom puszit is lehelt az énekesnő arcára.

Oláh Ibolya Fotó: Polyák Attila - Origo

A lap Ibolya menedzserét is megkérdezte, akit nem lepett meg a hír:

„Nem szeretnénk erről bővebben nyilatkozni. Ibolya egy barátjával lazított a szórakozóhelyen, akit én is ismerek."

Megtörte a csendet: ezért nem ad interjúkat Oláh Ibolya

Oláh Ibolya továbbra sem szeretne címlapokon szerepelni, tudatos döntés a részéről, hogy kerüli a médiát.

Nádai Anikó is beöltözött halloweenkor: rózsaszín hajjal és egy kutyával pózolthttp://www.life.hu/sztarok/20181104-nadai-aniko-is-beoltozott-halloweenkor-rozsaszin-hajjal-es-egy-kutyaval-pozolt.htmlNádai Anikót sem hagyta hidegen az idei halloween: boszorkánynak öltözött. TV + SztárokOrigoX-Faktor: egy édesapa durván beszólt Gáspár Lacinak, amiért lecserélte lányát a táborbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181104-xfaktor-egy-edesapa-durvan-beszolt-gaspar-lacinak.htmlLezajlottak az X-Faktor előválogatói, a kiválasztott versenyzőknek a már a táborban kellett bizonyítaniuk akaraterejüket és kitartásukat. Szinte mindenki jól bírta az akadályokat, ám egy apuka teljesen kiakadt Gáspár Laci döntésén.TV + SztárokOrigoÍgy ünnepelték a sztárok a halloweenthttp://www.life.hu/sztarok/20181103-igy-unnepeltek-a-sztarok-a-halloweent-a.htmlHalloween alkalmával a magyar és külföldi sztárok közösségi oldalain is felbukkantak maszkos, jelmezes, beöltözős, véres felvételek. Volt, aki szexire, más viccesre vagy éppen félelmetesre vette a figurát. TV + SztárokOrigoA győzelemre is esélyes Balog Janó otthagyná az X-Faktorthttp://www.life.hu/sztarok/20181103-a-gyozelemre-is-eselyes-balog-jano-otthagyna-az-x-faktort.htmlMáris kiszállna az X-Faktorból a győzelemre is esélyesnek tartott Balog Janó. TV + SztárokOrigoSurvivor: Beninek távoznia kellett a Holtak szigetéről http://www.life.hu/sztarok/20181103-survivor-beninek-tavoznia-kellett-a-holtak-szigeterol.htmlA játék egyik nagy esélyesének tartották Benit, ugyanis néhány hete még sorra nyerte a védettségi játékokat a Bayani törzsben, ráadásul komoly konfliktusa sem volt senkivel. TV + SztárokOrigoZimány Linda sebzett arcú mazsorettnek öltözött halloweenkor: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181102-zimany-linda-sebzett-arcu-mazsorettnek-oltozott-halloweenkor-foto.htmlZimány Linda arca csúnyán megsérült: természetesen ez csak a halloweeni öltözéke része volt, ugyanis jelmezét elnézve halott mazsorettnek öltözött egy buliban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.