Váratlanul kórházba került a várandós Amy Schumer színésznő

Amy Schumer terhesség hyperemesis gravidarum rosszullét várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kórházba került Amy Schumer. A várandós színésznőt állandó rosszullétek gyötrik várandóssága alatt.

Amy Schumer alig néhány hete jelentette be, hogy babát vár. A színésznő nagyon boldog, hogy édesanya lesz, ugyanakkor, mint kiderült, rettentően megviseli a terhesség. Hyperemesis gravidarumtól szenved, amely annak idején Katalin hercegné életét is megkeserítette. Folyamatos rosszullétek gyötrik, most épp a kórházból üzent rajongóinak. Állapota miatt le kellett mondania következő stand-up előadásait.

Nagyon sajnálom, Texas. Annyira vártam ezeket a show-kat, de sajnos el kell halasztanunk. Kórházban vagyok. Jól vagyok és a baba is. Viszont aki azt mondta, hogy a második trimeszter jobb lesz, mint az első, a hazudott. Én sokkal rosszabbul vagyok. Hyperemesis gravidarumtól szenvedek. Szerencsés vagyok, hogy babát várok, ugyanakkor ez borzalmas... Hálás vagyok az orvosoknak és a nővéreknek, hogy így törődnek velünk.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.