Mádai Vivien nem mondta el a kisfiának a bőrrákját

melanoma műtét bőrrák gyermek egészség Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szomorú hírrel jelentkezett az Instagram-oldalán néhány nappal ezelőtt Mádai Vivien. A műsorvezető elmondta: bőrrákot diagnosztizáltak nála. Szerencsére időben észrevették, még nem képzett áttétet. A kisfiának nem beszélt a dologról.

Ahogy mi is megírtuk: Mádai Viviennél melanómát diagnosztizáltak. Szerencsére időben elkapták a betegséget, így még nem képzett áttétet. Két műtéttel és megfelelő utókezeléssel gyógyítani tudták.

A műsorvezető titkolta a betegségét, a kisfiának sem mondta el. "A kisfiamat, Zénit nem avattam be, ő még túl kicsi ahhoz, hogy bármit is felfogjon az egészből. Elég volt, hogy engem és a férjemet nyomasztotta a bizonytalanság, amíg nem derült ki, hogy túl vagyok a veszélyen" – mondta a Story magazinnak Mádai Vivien, aki szeretne mindenkit arra biztatni, hogy menjen el a szükséges szűrővizsgálatokra.

Mádai Vivien elkerüli a szoláriumot Forrás: Mádai Vivien / Instagram

Arról is beszélt a lapnak, hogyan fogadták a családtagjai, amikor megtudták a hírt. "Anyukám és a férjem is nagyon megijedt, amikor elmondtam nekik. Belegondolni is szörnyű, mi történhetett volna, ha nem megyek el időben a szűrésre" – mesélte Mádai, aki háromhavonta jár majd mellkasvizsgálatra és anyajegyszűrésre is. A szoláriumot messziről elkerüli.

Kínai tudósok emberi géneket ültettek majmokbahttp://www.life.hu/drlife/20190416-kinai-tudosok-emberi-geneket-ultettek-majmokba.htmlKockázatos kísérletet végeztek a kutatók Kínában: emberi géneket ültettek majmokba. Ez lett az eredménye. Dr. LifeOrigoEgy új kutatás szerint a kétévesnél idősebb gyermekeknek nincs szükségük délutáni alvásrahttp://www.life.hu/drlife/20190416-egy-uj-kutatas-szerint-a-ketevesnel-idosebb-gyermekeknek-nincs-szukseguk-delutani-alvasra.htmlEgy amerikai tanulmány szerint a kétévesnél idősebb gyerekeknek már nincs szükségük alvásra napközben. Dr. LifeOrigoSzex és felfázás: van kapcsolat a kettő között?http://www.life.hu/drlife/20190412-a-szex-intim-egyuttlet-es-a-felfazas-kapcsolata.htmlA felfázásként emlegetett húgyúti fertőzés tünetei – az égő érzés, a folytonos vizelési inger, az olykor véres vizeletürítés vagy az alhasi fájdalom – sokszor az intim együttlétek után jelentkeznek. Ez nem véletlen, ugyanis van összefüggés a szex és a húgyúti fertőzés között. Hogyan lehetséges ez, hogyan kaphatjuk el, hogyan előzhetjük meg és mit tegyünk, ha már megtörtént a baj? Dr. LifeOrigoÍgy érzi most magát Törőcsik Marihttp://www.life.hu/drlife/20190415-igy-erzi-most-magat-torocsik-mari.htmlTörőcsik Mari elárulta, mostanában gyakran kerül kórházba, de ettől eltekintve jól érzi magát. Dr. Life--Liptai Claudia lánya, Gesztesi Panka már jobban van – fotóhttp://www.life.hu/drlife/20190415-liptai-caludia-lanya-mar-jobban-van.htmlLiptai Claudia lánya több mint két hete szenvedett súlyos sérülést, de a jelek szerint már jobban van. Dr. LifeOrigoEszenyi Enikő betegsége miatt elmarad néhány előadáshttp://www.life.hu/drlife/20190415-eszenyi-eniko-betegsege-miatt-elmarad-nehany-eloadas.htmlAggódnak Eszenyi Enikőért a rajongói, ugyanis a színésznő előadásait lemondták: ezért nem léphet színpadra. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.