Szomorú hírrel jelentkezett az Instagram-oldalán néhány nappal ezelőtt Mádai Vivien. A műsorvezető elmondta: bőrrákot diagnosztizáltak nála. Szerencsére időben észrevették, még nem képzett áttétet. A kisfiának nem beszélt a dologról.

Ahogy mi is megírtuk: Mádai Viviennél melanómát diagnosztizáltak. Szerencsére időben elkapták a betegséget, így még nem képzett áttétet. Két műtéttel és megfelelő utókezeléssel gyógyítani tudták. 

A műsorvezető titkolta a betegségét, a kisfiának sem mondta el. "A kisfiamat, Zénit nem avattam be, ő még túl kicsi ahhoz, hogy bármit is felfogjon az egészből. Elég volt, hogy engem és a férjemet nyomasztotta a bizonytalanság, amíg nem derült ki, hogy túl vagyok a veszélyen" – mondta a Story magazinnak Mádai Vivien, aki szeretne mindenkit arra biztatni, hogy menjen el a szükséges szűrővizsgálatokra.

Mádai Vivien elkerüli a szoláriumotForrás: Mádai Vivien / Instagram

Arról is beszélt a lapnak, hogyan fogadták a családtagjai, amikor megtudták a hírt. "Anyukám és a férjem is nagyon megijedt, amikor elmondtam nekik. Belegondolni is szörnyű, mi történhetett volna, ha nem megyek el időben a szűrésre" – mesélte Mádai, aki háromhavonta jár majd mellkasvizsgálatra és anyajegyszűrésre is. A szoláriumot messziről elkerüli.