Boros Lajos szeptemberben fekszik kés alá

Forrás: TV2 -
műtét prosztata Boros Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Boros Lajos prosztataműtétjére eredetileg májusban került volna sor, ám a rádiós egészségi állapota nem engedte meg az operációt, azonban nemsokára kés alá fekszik.

Boros Lajos újabb műtétre készül, a szíve után ezúttal a prosztatáját fogják operálni. Eredetileg májusban feküdt volna kés alá, de nem örvendett olyan jó egészségnek, ezért az orvosok inkább elhalasztották a beavatkozást, amire szeptemberben kerül sor.

Boros Lajos szeptemberben fekszik kés alá Forrás: TV2

„Nem hajtom az időt, túl is kell élni” – mondta a Ripostnak szűkszavúan a rádiós.

Az Alzheimer-kór kialakulásának kockázatát egészséges életmóddal csökkenthetjükhttp://www.life.hu/drlife/20190715-az-alzheimer-kor-kialakulasanak-kockazatat-egeszseges-eletmoddal-csokkenthetjuk.htmlAkkor is csökkenthetjük az Alzheimer-kór és a demencia más formáinak kockázatát, ha a betegség kialakulásának rizikóját genetikai tényezők növelik. Nem kell hozzá sokat tennünk. Dr. Life--Piócát találtak egy 65 éves nyugdíjas torkábanhttp://www.life.hu/drlife/20190714-piocat-talaltak-egy-65-eves-nyugdijas-torkaban.htmlVért köhögött egy nő, és úgy érezte, valami mozog a torkában, ezért orvoshoz fordult: ezt találták ott a doktorok. Dr. LifeOrigoVideó készült arról, mit látnak az újszülöttek a világbólhttp://www.life.hu/drlife/20190718-video-keszult-arrol-mit-latnak-az-ujszulottek-a-vilagbol.htmlVideón mutatják be, mit lát valójában a világból egy csecsemő. Dr. Life--Az elhízott gyerekeknél nagyobb a szklerózis multiplex kockázatahttp://www.life.hu/drlife/20190718-elhizott-gyermekeknel-nagyobb-a-szklerozis-multiplex-kockazata.htmlNagyobb a szklerózis multiplex betegség kialakulásának kockázata az elhízott gyerekeknél, akik ráadásul rosszul reagálnak a betegség kezelésére német kutatók szerint. Dr. Life--Rászánta magát: fogszabályzót rakatott fel Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/drlife/20190718-raszanta-magat-fogszabalyozot-rakat-fel-cinthya-dictator.htmlBár sokat csúfolták a fogai miatt, csak most, 29 évesen döntött úgy Cinthya Dictator, hogy fogaszabályzót készíttett magának. Állítja: egyáltalán nem kellemetlen viselet, ráadásul így megszabadulhat a komplexusaitól is. Dr. LifeOrigoLaklóth Aladár színművészt ledobta magáról a ló, majd meg is tapostahttp://www.life.hu/drlife/20190717-lakloth-aladar-szinmuveszt-ledobta-magarol-a-lo-majd-megtaposta.htmlVeszélyes helyzetbe került Laklóth Aladár színész: ledobta magáról a ló, és meg is taposta. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.