VV Micit azonnal meg kellett műteni: a mellimplantátumaival volt baj

Forrás: micikee/Instagram -
VV Mici műtét mellimplantátum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kórházi ágyból posztolt VV Mici, miután sürgősen meg kellett műteni: elárulta, mi volt a baj. 

VV Micit sürgősen meg kellett operálni, Insatgram-oldalán arról is beszámolt, hogy miért. Kiderült, hogy a valóságshow-sztár mellimplantátumaival komoly gondok vannak, ezért azonnal ki kellett azokat cserélni.

VV Mici implantátumaival volt baj Forrás: micikee/Instagram

Műtét közben kiderült, hogy már mind a kettő mellemmel gondok voltak...

Most várjuk a szövettan eredményeim, remélem minden rendben lesz. Felfoghatatlan számomra, hiszen 5 éves implantátumokról beszélünk, így meglepő, hogy már most ennyi gond volt velük. Ha újra gondolhatnám a dolgot, lehet nem vágtam volna bele anno... Főleg, ha valakinek természetesen is szépek az adottságai, bár tudom, sok fiatal erre vágyik, de gondoljátok át kétszer is!

Infúziót kapott Sarka Katahttp://www.life.hu/drlife/20190904-infuziot-kapott-sarka-kata.htmlSarka Kata infúzió közben posztolt fotót közösségi oldalára. Dr. LifeOrigoMennyire ismered a gyermekbetegségeket? Tesztelt tudásod kvízünkkel!http://www.life.hu/drlife/20190902-mennyire-ismered-a-gyermekbetegsegeket-tesztelt-tudasod-kvizunkkel.htmlAbszolút a gyermekorvos szavára adsz, vagy az évek alatt felhalmozott tudással akár át is vehetnéd a helyét? Természetesen a most következő teszt 100 százalékos kitöltése nem jelenti azt, hogy ezentúl minden betegségre házilag keresd a gyógymódot! Ugyanakkor könnyen kiderítheted, mennyire vagy jártas a gyermekbetegségekben. Dr. LifeOrigoOszter Sándor élete küzdelméről vallott: nagyon megbetegedetthttp://www.life.hu/drlife/20190903-oszter-sandor-elete-kuzdelmerol-vallott-nagyon-megbetegedett.htmlOszter Sándor sok veszélyes helyzetbe került már, elárulta, mi volt élete legnagyobb küzdelme. Dr. Life--Keresztes Ildikó lemondta koncertjéthttp://www.life.hu/drlife/20190903-keresztes-ildiko-lemondta-koncertjet.htmlBetegség miatt mondta le egyik koncertjét Keresztes Ildikó. Dr. LifeOrigoTíz évvel a befejezése után is fokozott rákkockázatot jelent a menopauzális hormonterápiahttp://www.life.hu/drlife/20190901-tiz-evvel-a-befejezese-utan-is-fokozott-rakkockazatot-jelent-menopauzalis-hormonterapia.htmlTöbb mint tíz évvel a kezelés befejezését követően is fokozott a mellrák kockázata azoknál a nőknél, akik a menopauza tüneteinek enyhítésére alkalmazott hormonterápián esnek át - derült ki egy nagyszabású tanulmányból, amely szerint a kockázat mértéke kétszerese az eddig gondoltnak.Dr. Life--A mentális betegeket az előítéletektől is védeni kell http://www.life.hu/drlife/20190831-a-mentalis-betegeket-az-eloiteletektol-is-vedeni-kell-allitja-a-szakember.html A mentális betegségekhez sok előítélet kapcsolódik, a szakembereknek ezek ellen is küzdeniük kell a gyógyítás mellett - mondta a Semmelweis Egyetem Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinikájának igazgatója az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.