Édesanyja beszámolt az SMA-ban szenvedő Levi állapotáról

betegség SMA gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nem régiben génterápián átesett, SMA-ban szenvedő kisfiú édesanyja jó hírekről számolt be a Facebook oldalán. A kisfiú újrakezdheti a gyógytornát, és állítógépet is kap.

A gerincvelői izomsorvadással küzdő Leviért egy ország fogott össze anno. Szerencsére a génterápia sikeres volt, hamarosan állítógépet kaphat a gyerek. Édesanyja mesélt a Facebook oldalán arról, hogy a kisfiú nem viselte túl jól a méretvételt, noha az nem járt fájdalommal. De így is hatalmas az öröm a családban. Ráadásul végre újra megkezdhetik a gyógytornát is:
„Csütörtöktől végre megkezdjük a gyógytornát is. Nagyon hiányzik, persze, itthon én is tornáztatom Levit, de azért ez nem hasonlítható egy szakember tudásához" – mesélte az anyuka.

Sajnos Levi március óta nem találkozhatott édesapjával, mert félő, hogy a munkahelyről hazaviszi a koronavírust, ezért rokonokhoz költözött.

„Nagyon hiányzik a gyerekeknek is. Reméljük, lassan ennek az egésznek vége és újra együtt lehetünk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.