cukorbetegség Gáspár Evelin Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kendőzetlen őszinteséggel mesélt az állapotáról Gáspár Evelin. 

Gáspár Evelinnek már tavaly megjósolták az esetleges cukorbetegséget, ugyanis a folyamatos koplalás kifejezetten kártékony a szervezetre nézve. Az orvosa akkor azt is elmondta, hogy szigorú diétát kell tartania, ha szeretné visszafordítani ezt a folyamatot. A fiatal híresség most őszintén elmesélte, hogy állnak jelenleg a dolgok:

"Fokozottan odafigyelek arra, hogy mit eszem, gyógyszereket szedek, de a szénhidrátbevitel mértéke a legfontosabb, valamint rendszeresen edzek is Ha vége a karanténidőszaknak, alávetem magam egy teljes kivizsgálásnak, hogy megtudjam, javult-e az állapotom vagy esetleg rosszabbodott. Én úgy érzem, pozitív irányba változott" - mesélte a HOT! Magazinnak.

Forrás: TV2/sajtoszoba.tv

Evelin azt is elárulta, hogy a családjukban sajnos többen is megküzdöttek már a kórral, többek között a nagyszülei is emiatt hunytak el. Innen szemlélve még jobban bántja, hogy Bea nem foglalkozik ezzel, pedig neki is szednie kellene bizonyos gyógyszereket:

"Anya nem foglalkozik ezzel, nem szedi a gyógyszereit. Pedig az egyik nagymamám és nagypapám is ebbe halt bele. Komolyan kell ezt venni!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.