Gáspár Evelin a cukorbetegség küszöbére kerülhet, ha így folytatja

cukorbetegség Gáspár Evelin egészség fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin orvoshoz fordult panaszaival, és kiderült, hogy a koplalással komoly károkat okozott szervezetében.

Gáspár Evelin sokáig nem törődött panaszaival, de végül mégis orvoshoz fordult. Kiderült, mi a baj, és elsőre sokkolta, hogy ha így folytatja, nagyon rosszul járhat. Most mindent megtesz azért, hogy ne következzen be nagyobb probléma.

Gáspár Evelint sokkolta a diagnózis Forrás: Instagram/Gáspár Evelin

A következő egy évben szigorú diétán leszek, és még gyógyszert is kell szednem.

Best Magazinnak

Kiderült, mi áll Kulcsár Edina szörnyű fájdalmának hátterébenhttp://www.life.hu/drlife/20190913-kiderult-mi-all-kulcsar-edina-szornyu-fajdalmanak-hattereben.htmlKulcsár Edina közösségi oldalán vallott derékfájdalmáról, most pedig arról, mi okozza. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoSzédülés, és ami mögötte lehethttp://www.life.hu/drlife/20190912-szedules-es-ami-mogotte-lehet.htmlSzédülni lehet az éhségtől, a szerelemtől és a körhintától, de ha tartósan fennáll a stabilitásérzet megváltozása, és forgó jellegű egyensúlyvesztést tapasztalunk, akkor már komolyan kell foglalkozni a jelenséggel.Dr. LifeLeukémiában szenved Karel Gotthttp://www.life.hu/drlife/20190912-leukemiaban-szenved-karel-gott.htmlLeukémiában szenved Karel Gott legendás cseh énekes - jelentette be a közösségi oldalán. Dr. Life--Sas József állapotáról nyilatkozott felesége: jobban vanhttp://www.life.hu/drlife/20190912-sas-jozsef-allapotarol-nyilatkozott-felesege-jobban-van.htmlSas József felesége nyilatkozott arról, hogy van most a művész az agyvérzése után. Dr. LifeMTI/Kollányi PéterRossz hírt kapott orvosától Szabó Zsófi: diétáznia kellhttp://www.life.hu/drlife/20190912-rossz-hirt-kapott-orvosatol-szabo-zsofi-dietaznia-kell.htmlEgészségi okok miatt kell diétáznia Szabó Zsófinak. A műsorvezető inzulinrezisztenciával küzd. Dr. LifeOrigoKiengedték a kórházból Pécsi Ildikó férjét, Szűcs Lajosthttp://www.life.hu/drlife/20190912-kiengedtek-a-korhazbol-pecsi-ildiko-ferjet-szucs-lajost.htmlPécsi Ildikó férjénél, Szűcs Lajosnál korábban vastagbéldaganatot diagnosztizáltak: műtötték, többször is kórházba került. A színésznő most jó hírt közölt: "Édesjólajosom" itthon van.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.