Sipos F. Tamás elkapta a koronavírust, de nem akarta leteszteltetni magát

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
járvány Sipos F. Tamás koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes nem rég lebetegedett, sajnos minden tünet koronavírusra utalt. Éppen ezért Sipos F. Tamás fölöslegesnek érezte a tesztet az amúgy is leterhelt egészségügyi helyzetben. Családjával természetesen karanténba vonult.

Az énekes néhány hete betegedett meg, a tünetek egyértelműen koronavírusra utaltak. Sipos F. Tamás családja szintén elkapta, ezért mind önkéntes karanténba vonultak. A sztár úgy döntött, fölösleges a tesztelés, egyértelmű, hogy elkapták a Covidot, de szerencsére enyhe lefolyású volt a betegség mindegyiküknél.

„Már nem tartok a vírustól! Igazából át is ment rajtam... Egy hónapja én is megbetegedtem, elkaptam a koronavírust. Ezt abból gondolom, hogy tapasztaltam magamon a vírus tüneteit. Szerencsére nem vert annyira a földhöz, enyhe lefolyású volt az egész. Úgyhogy bátran kijelenthetem, hogy a velem egy háztartásban élők, és én is benne voltunk ebben a történetben, de megúsztuk. Átment rajtunk" - árulta el a Ripostnak.

Sipos F. Tamás és családja is átesett a koronavíruson. Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Lett volna jó pár meghívásom, de természetesen ezeket mind lemondtam, nem mentem el. De természetesen betartottuk az összes óvintézkedést, odafigyeltünk, hogy tőlünk még véletlenül se kaphassa el senki. Még az ajtón sem léptünk ki. Viszont a tesztet nem csináltattuk meg. Hallottuk mennyire leterhelt a sok tesztelés miatt az egészségügy, és mire megkaptuk volna az eredményt, már vége lett volna a karanténunknak" – tette hozzá az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.