Sebestyén Katja koronavírus Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Katja őszintén vallott arról, mennyire megviselte a koronavírus. 

Ahogy azt korábban megírtuk, Sebestyén Katja házasságára a koronavírus-járvány miatti maradj otthon hullám mérte az utolsó csapást. A Sztárban sztár leszek! című műsorból megismert tehetséges énekesnő kendőzetlen őszinteséggel mesélte el, hogyan ért véget a 19 évig kapcsolata, amit noha még nem tudtak hivatalosan is lezárni, de már elkezdték a válási procedúrát. Most pedig a koronavírus-fertőzése részleteiről mesélt.

Forrás: TV2/sajtoszoba.tv

„Eleinte csak köhécseltem, majd eldurvult az egész. Jött a mellkasi fájdalom, a légzési nehézség, de a legrosszabb talán az volt, hogy egy hétig semmilyen szagot nem éreztem. Mindenem fájt, borzalmas volt. A betegség végül huszonegy napig tartott, de a köhécselés még mindig tart. Egyébként az egész családomon átment a betegség" - mondta a Ripostnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.